Aktuell status
Ej anmäld
Pris
4 990,00 kr
Kom igång

Kursen ”Förstå och Hantera ditt Histamin” är till för dig som begränsas av olika besvär som har sin grund i en ihållande inflammation i kroppen som triggar histamin. Besvär med histamin kan ge många olika, och iblanda diffusa symtom.

Gå gärna igenom kursen tillsammans med familjen/ hushållet – ett bra sätt att låta dina nära få förståelse för din situation för att bättre kunna ge dig stöd.

Hur vet jag att jag har Histaminbesvär?

Kanske har du en mage som krånglar, speciellt efter du har ätit, eller att din näsa rinner ofta utan att du är förkyld. Du har kanske lätt att bli sjuk, huden är känslig och du är svullen och röd under ögonen Det är också vanligt att du kan ha värk och känna dig stel i dina leder eller ha psykiska besvär som oro och ångest.

De histaminrelaterade symptomen berör bland annat hud och slemhinnor, mage och tarmsystem, sköldkörtel och temperaturreglering, hjärtat och blodkärlen, muskler, leder och fascia samt psyket och nervsystemet. Ofta varierar symptomen  i styrka, de kan komma och gå och även vandra runt i kroppen så att olika delar drabbas i olika perioder.

Nu finns kursen för dig med kunskap och verktyg för att du ska förstå och hantera dina symtom, så du kan njuta av livet fullt ut!

Innehåll i kursen

I den här kursen kommer du att få lära dig vad histamin är och vilken funktion det har i kroppen. Du kommer att få kunskap om vilka faktorer som påverkar dina histaminnivåer samt hur du undviker att få för mycket histamin i kroppen.

Du kommer också att få lära dig om sambandet mellan histamin och inflammation, och om vanliga orsaker bakom långvarig inflammation.

Vi berättar om histaminintolerans och hur det påverkar olika delar i kroppen och hur det styr hur vi mår. Dessutom kommer du att bli bekant med begreppen Mastceller, MCAS, Mastcellsstabilisering och Överrörlighet.

Du får över 20 olika verktyg att hantera histamin, bland annat:

• Recept på Låghistaminkost
• Listor på födoämnen som är lämpliga vid låghistaminkost
• Vad ska jag tänka på när jag ska handla och laga mat med lågt histamin
• Vilka behandlingsmetoder som passar vid histaminbesvär
• Egenvård i hemmet vid histaminbesvär
• Vilka kosttillskott som är lämpliga för histaminreglering
• Olika miljöfaktorer som påverkar ditt Histamin

Passar den här kursen för mig?

Den här kursen är gjord för dig som lever med besvär av histaminpåslag och som önskar lära dig sätt att hantera ditt histamin i din egen vardag. Du har troligtvis en lång rad olika symptom som inte ser ut att ha något uppenbart samband. Faktum är att de ändå hänger ihop.

Kanske har du också upptäckt att du mår mycket bättre av att ta tillskott som dämpar histaminet, till exempel DAO.

Om du vill veta mer om hur histamin påverkar din kropp och hur du kan påverka dina histaminnivåer till det positiva. Ja, då är den här kursen garanterat bra för dig!

Övrigt

Den här kursen är avsett för friskvård. Den ska inte användas som ersättning för medicinsk vård. Tips! Du kan använda ditt friskvårdsbidrag!

Observera att de råd du får i våra kurser och rådgivningar inte är medicinska bedömningar avseende hälsa, och de ska inte ersätta de ordinationer och råd du fått av läkare. Den information och de råd du får här är avsett som ett komplement för att förbättra ditt välmående.

Kursinformation

100% Nöjd garanti. Om du inte är nöjd med kursen efter 7 dagar får du pengarna tillbaka. Du får då inte ha laddat ner kursmaterial så som PDF och liknande.

Kursen är helt digital och webbaserad så du kan ta del av den när och var du vill i dator, smartphone eller läsplatta. Kursmaterialet består av filmer, bildspel och dokument med text och bild. Textdelen är utformad så att du kan spara och skriva ut ett eget kurskompendium.

Du kan köpa kursen i dag och börja när du vill och sedan gå igenom kursen helt i din egen takt och repetera de avsnitt du vill. Du har obegränsad tillgång till allt material i kursen under 180 dagar, räknat från den dagen du påbörjar kursen.

Om du önskar förlänga tillgången till kursen kan du göra det på den här länken.

Se till att du är inloggad på webbsidan innan du köper kursen, så får du tillträde till allt kursmaterial med automatik genast. Du loggar in via rutan längst uppe till höger. Du ser sedan dina kurser på sidan Mitt konto.

Läs om kursen villkor och pris på produktsidan för Kurs Förstå och Hantera ditt Histamin.

Alla rättigheter tillhör Turkos AB. Endast för privat användande inom familjen/ hushållet. Spridning ej tillåtet.

Kurs innehåll

Expandera alla
Modul innehåll
0% slutfört 0/1 Steps