Turkos webshop – kunskap och omtanke för hud, hälsa och välmående till dig och hela din familj

Välkommen till Turkos webshop! Här i vår webbshop kan du köpa kosttillskott, hudvård, smink, parfym och vardagshygien, omsorgsfullt utvalt till dig och hela din familj.

Vi lägger stor vikt vid att ta in utvalda, oftast ekologiska eller naturliga, varumärken som vi vet ger säkra och effektiva resultat. När du handlar hos Turkos ingår alltid vår kunskap och omtanke för hud, hälsa och välmående på köpet. Gratis frakt från 400 kr när du beställer i vår nätbutik.

Turkos finns till för dig och hela din familj genom hela livet. Vi på Turkos är experter på inre och yttre hudvård och välmående. I vår klinik och butik i Östersund arbetar vi med turkosmetoden för en hållbar förbättring av ditt välmående på ett inre och ett yttre plan. Hos oss får du alltid personlig service och tillgång till kunnig rådgivning.

Om du vet vad du vill köpa så är det enklast att gå direkt till rätt produktkategori och därifrån hitta dina produkter. Om det däremot är något du vill göra men du vet inte exakt vad du behöver så har vi sorterat alla produkter efter Funktion. Du kan läsa mer på våra olika Temasidor, och i Kunskapsbanken.

 

 

Visar 1–16 av 400 resultat

Fri frakt vid beställning över 400 kr
Sitemap