Kontakta oss

Välkommen till Turkos hälsa och hudvård!

I kliniken har vi resultatinriktade tjänster för hållbart välmående. Du kan få en skön och välgörande behandling för ansikte eller kropp, och en stödjande funktionsmedicinsk rådgivning med omfattande handlingsplan för hudvård och hälsa. Rådgivningarna inklusive tester och analyser kan du också få på distans.

I butiken i Östersund finns ett stort sortiment av effektiva säkra kosttillskott, ekologiska hudvårdsprodukter och bra vardagshygienvaror. Allt är omsorgsfullt utvalt av oss för din och hela din familjs välmående, genom hela livet. Här på webben har vi en webbshop där du kan beställa ur vårt sortiment när du vill och få bekvämt levererat hem till dig.

På webben har vi Kunskapsbanken med information om hälsa och hudvård. Här finns också våra distanskurser Vi finns även på Facebook och Instagram med inspiration och information.

Klicka här för att komma till webshopen!

Här kan du läsa mer om oss på Turkos

Öppettider i sommar:

Vi vill alltid finnas här för dig, men vi behöver ju ladda batterierna lite ibland oxå. Under sommaren är vi i första hand tillgängliga på distans.

Webshopen är alltid öppen för beställningar, men räkna med några dagar längre leveranstid i alla led. Vi levererar dina varor via Postnord eller vår egen Paketbox.

Butiken öppen för drop-in shopping fredagar klockan 12 till 14.

Personlig Shopping är vår kostnadsfria tjänst till dig som behöver få kompetent produktrådgivning via telefon på en bokad tid. Alla Behandlingar och Rådgivningar enligt bokning.

För kontakt hänvisar vi i till mejl info@turkos.se Vi svarar så snabbt vi kan, men det kan dröja några dagar.

Fram till och med vecka 26, och från vecka 33 gäller våra ordinarie tider: Kontakt via mejl/ telefon/ chatt mellan klockan 8 – 16 måndag till fredag. Butiken öppen för Drop-in shopping mellan klockan 12 – 14 tisdag till fredag. Leveranser via Postnord och vår egen Paketbox alla dagar då butiken är öppen. Rådgivningar och Behandlingar enligt bokning.

Hitta till Turkos klinik & butik Östersund

Vi finns mitt i Östersund city i ett vackert och lugnt kvarter i korsningen Köpmangatan/ Biblioteksgatan. Rakt upp längs Biblioteksgatan från Västra station om du kommer med tåget, eller rakt ned från Stjärntorget om du är i centrala Östersund. Parkering finns längs Köpmangatan, nere vid Sjötorget och i garage i gamla polishuset, infart Törnstensgränd.


Kontaktuppgifter:

Adress: Köpmangatan 34, 831 30 Östersund

Telefonnummer: 063 – 12 23 13

Mejladress: info@turkos.se

Facebook: Turkos Hälsa och Hudvård

Instagram: Turkossweden

YouTube: Turkos Sweden

Organisationsnummer: 556748-0974

BG: 257-0547

Swish: 123 27 20 480

Sitemap