Kontakta oss

Välkommen till Turkos klinik & butik Östersund!

I kliniken har vi resultatinriktade tjänster för hållbart välmående. Du kan få en skön och välgörande behandling för ansikte eller kropp, och en stödjande funktionsmedicinsk rådgivning med omfattande handlingsplan för hudvård och hälsa. Rådgivningarna inklusive tester och analyser kan du också få på distans.

I butiken finns ett stort sortiment av kosttillskott, ekologiska hudvårdsprodukter, makeup, parfym och vardagshygienvaror. Allt är omsorgsfullt utvalt av oss för din och hela din familjs välmående, genom hela livet. Vi har även en webbshop där du kan beställa ur samma sortiment när du vill och få bekvämt levererat hem till dig.

Här kan du läsa mer om oss på Turkos

Öppettider:

Turkos öppettider Jul – Nyårshelgerna

Måndag 21/12 Stängt

Tisdag 22/12 öppet kl: 12 – 17

Onsdag 23/12 Stängt

Torsdag 24/12 Julafton Stängt

Fredag 25/12 Juldagen Stängt

Måndag 28/12 Stängt

Tisdag 29/12 Öppet kl: 12.00 – 14.30

Onsdag 30/12 kl 12.00 – 14.30

Torsdag 31/12 Nyårsafton Stängt

Vi har stängt efter Nyår och en vecka.

Vi öppnar åter med ordinarie tider tisdagen den 12/1 2021

Kom ihåg att vi kan använda vår Paketbox för lokala varuutlämningar när inte butiken är öppen. Webbshopen är alltid öppen. Vi tar emot och behandlar era beställningar även dagar då butiken inte är öppen. Beställ i webbshopen eller mejla oss din beställning så löser vi det så snabbt och bra vi kan. Tänk på att vi behöver fler dagar att behandla era beställningar under helgerna, så vi ber er att planera era inköp i god tid.

Vi önskar er en skön och fin helg!

 

Butikens ordinarie öppettider är: tisdag – fredag kl. 12.00 – 17.00

Kontorstider, kontakt via mejl/ telefon: måndag – fredag, 8.00 – 17.00

Behandlingar enligt bokning.

Webbshopen är alltid öppen!

 

Öppettider denna vecka:

MåndagStängt
Tisdag12:00 - 17:00 Öppet nu
Onsdag12:00 - 17:00
Torsdag12:00 - 17:00
Fredag12:00 - 17:00
LördagStängt
SöndagStängt

 

Turkos Paketbox – Lokal varuutlämning i Östersund

Vi har skaffat en Paketbox för utlämning av varor dygnet runt. En trygg och bekväm lösning för er som inte kan besöka oss i butiken inom våra öppettider. Paketboxen sitter bredvid dörren till butiken och den ser ut ungefär som en brevlåda förutom att den har en knappsats för kodlåset.

Så här går det till att använda Paketbox: Du beställer varor som vanligt i vår webshop och anger att du vill hämta ut varorna i butiken. Skriv en notering om du vill få leveransen i paketboxen. Du kan också ringa eller mejla oss med din beställning och få produktrådgivning direkt. Då kan du betala med Swish, enkelt och säkert. Alla uppgifter för Swish-betalningen (Swish-nummer, Kvittonummer för märkning av betalningen, Summan att betala) står på kvittot som du får tillsammans med dina varor. Du betalar alltså när du hämtat ut dina varor.

Vi packar dina varor och kvittot i en påse som vi märker upp med ditt namn. Påsen ställer vi i paketboxen, det kan bli flera påsar tillsammans så vi ber er att kontrollera att ni får med er rätt påse. Du får ett sms med dagens kod när vi ställt ut din påse. Sen är du välkommen att komma och hämta ut din påse när som helst på dygnet när det passar dig!

Kontaktuppgifter:

Adress: Köpmangatan 34, 831 30 Östersund

Telefonnummer: 063 – 12 23 13

Mejladress: 

Facebook: Turkos Hälsa och Hudvård

Instagram: Turkossweden

Organisationsnummer: 556748-0974

BG: 257-0547

Swish: 123 27 20 480

 

Hitta till Turkos klinik & butik Östersund

Vi finns mitt i Östersund city i ett vackert och lugnt kvarter i korsningen Köpmangatan/ Biblioteksgatan. Rakt upp längs Biblioteksgatan från Västra station om du kommer med tåget, eller rakt ned från Stjärntorget om du är i centrala Östersund. Parkering finns längs Köpmangatan, nere vid Sjötorget och i garage i gamla polishuset, infart Törnstensgränd.

Sitemap