Leverans och betalning alternativ

 På denna sida beskriver vi våra olika alternativ för leverans och betalning vid beställning i webhopen. Här är en länk som tar dig till sidan där du kan läsa våra köpvillkor.

Leverans till Turkos Paketbox i Östersund

Vi har en Paketbox för snabb, säker och bekväm utlämning av varor dygnet runt, varje dag.

Turkos Paketbox sitter utomhus bredvid dörren till butiken på adressen Köpmangatan 34, Östersund

När du beställt leverans till Turkos paketbox packar vi dina varor i en påse som vi märker med ditt namn. Du får ett sms med dagens kod när din påse finns i paketboxen. Du kan hämta din påse när som helst på dygnet när det passar dig! Det kan bli flera påsar tillsammans så vi ber er att kontrollera att ni får med er rätt påse.

Leverans inom Sverige

Vi erbjuder gratis frakt för alla leveranser till hela Sverige från vår webbshop. Vårt rekommenderade leveransalternativ är PostNord Varubrev 1a klass, bekvämt hem till din brevlåda helt utan kostnad för dig. Du kan även välja andra leveransalternativ om du önskar.

Gratis leverans till din brevlåda med PostNord Varubrev 1a klass

Standardalternativ kostnadsfritt inom Sverige.

1:a-klassbrev inrikes varubrev levereras inom 1–3 vardagar tillmottagarens brevlåda, och är spårbar i PostNord app eller webblats. (I undantagsfall om det inte går att lämna i brevlådan lämnas försändelsen till närmaste postombud). Läs hos PostNord om Varubrev 1a klass.

Leverans till ombud med PostNord MyPack Collect

Tillvalstjänst till självkostnadspris.

MyPack Collect är en paketförsändelse inom Sverige och Europa med snabb leverans till mottagarens ombud. Med MyPack Collect kan du följa paketets väg fram till dess att det är upphämtat av mottagaren hos ombudet. Mottagaren får ett meddelande via sms, mejl eller i PostNord App när paketet kan hämtas hos det ombud som mottagaren själv valt. Inom Sverige levereras MyPack Collect till mottagarens ombud inom 1–3 vardagar. Utanför Sverige levereras det normalt inom 2–6 vardagar. Läs hos PostNord om MyPack Collect

 

Betalningsalternativ

Payson

Vi samarbetar med Payson/ Svea för säkra och smidiga betalningar i vår webshop. De hanterar allt med betalningarna, så eventuella frågor tar de hand om i sin trevliga kundtjänst som du når på telefon 08-4709400

Genom Payson får du flera olika alternativ för betalning. Du kan betala med Kortköp, Swish, Internetbank och mot Faktura. Du kan också välja att dela upp betalningen om du behöver.

Manuell betalning med Swish

Om det inte fungerar att använda betalmodulen för Payson kan vi erbjuda ett manuellt alternativ. På grund av att det är en manuell hantering så tar det då lite längre tid att hantera din beställning.

Vid manuell betalning kan du betala med Swish direkt till Turkos AB. När vi plockat ordern  kontaktar vi kunden med uppgifter för betalning. De uppgifter som behövs är Belopp att betala, Swish-nummer och unikt kvittonummer för Meddelande. När vi ser att vi fått betalningen skickar vi varorna snarast möjligt.

Sitemap