Om Turkos Östersund

Välkommen till Turkos i Östersund! Vi på Turkos är experter på inre och yttre hudvård och hållbart välmående, sedan år 2008. Vi betonar att vi inte arbetar medicinskt med att behandla och bota sjukdomar. Vår roll är i stället att fylla glappet mellan att behandlas inom sjukvården upp till att ha ett liv av välmående. Turkos ger Friskvård. Hos oss får du kunskap och omtanke för hållbart välmående för dig och hela din familj, genom hela livet.

Shoppa hudvård, kosttillskott och vardagshygien i vår webshop!

Här kan du läsa vad våra kunder och klienter berättar om sina upplevelser av Turkos och om sina personliga hälsoresor. 

Våra klienter och kunder berättar

Turkos klinik & butik finns på Köpmangatan 34 i Östersund. Om du inte kan besöka oss på plats när vi har öppet är vår webshop ett bra alternativ för både shopping och nyttig läsning. Du kan även mejla eller ringa till oss för att få produktrådgivning direkt och då är det enkelt att betala med Swish. Vi har en Paketbox vid butiken för säker och bekväm utlämning av varor dygnet runt.

Du kommer enklast i kontakt med oss på mejl info@turkos.se eller telefon 063-122313.

Gå till vår sida för Kontaktuppgifter och Öppettider för information om öppettider, service och kontaktmöjligheter.

Behandlingar i vår klinik i Östersund

En behandling eller rådgivning hos oss på Turkos klinik i Östersund utformas alltid helt efter dina behov för att kunna uppnå bästa resultat. Vi kallar det för turkosmetoden. Du kan alltid vara säker på att du valt rätt behandling, för den är för dig! Du har flera olika behandlingar att välja på för både kropp och ansikte. Vi ger rådgivningar för hud och välmående både i kliniken och på distans.

Hos oss får du terapeutens fulla uppmärksamhet och omtanke, under hela din bokade tid. Vi använder endast utvalda ekologiska produkter som är säkra och ger resultat. En stund hos oss ger både resultat och ro för kropp och själ. Du går vidare med ny energi och ett strålande yttre!

Rådgivningar på distans

Vi ger rådgivningar på distans för alla er som inte har möjlighet att komma till oss i kliniken i Östersund. Vi har stor vana av att ge rådgivningarna på distans via mejl och telefon. Du kan även få kostnadsfri produktrådgivning via telefon och mejl, med samma service som du kan få på plats i butiken.

Kurser

Att sprida kunskap om hudvård och hälsa är vår passion. Vi har flera bra kurser här på vår webbsida. Vi kallar det Livets mjuka skola!

Butiken i Östersund

Turkos butik finns på Köpmangatan 34 i Östersund centrum, nära Storsjön. Doften av välgörande oljor kommer att avslöja när du närmar dig. Vår butik erbjuder allt du behöver för din hudhälsa och ditt välbefinnande, inklusive lite flärd som ger guldkant på livet. Hos oss finns ett brett utbud av omsorgsfullt utvalda kosttillskott, hudvård, och vardagshygien samt en hel del spännande makeup och ekologiska parfymer.

Webshop

Vi har en webshop där vi på ett enkelt sätt erbjuder hela butikens sortiment med kosttillskott, hudvårdsprodukter, makeup, parfymer och vardagshygienvaror till dig, praktiskt levererat i ett paket hem till dig eller närmaste ombud! Vi erbjuder även en trygg och bekväm utlämning dygnet runt i vår Paketbox utanför butiken.

Turkos Klinik & Butik i Östersund utsågs till Årets Salong i Sverige vid Stockholm Beauty Week 2018

Vi är omåttligt stolta och glada över att Turkos Östersund utnämnts till Årets Salong i Sverige vid Stockholm Beauty Week 2018. Vi tar utmärkelsen som inspiration till att fortsätta att utveckla vår klinik & butik. Det gör vi med passion och omtanke för att integrera ansikte, kropp och själ för ett hållbart välmående.

Om oss på Turkos Östersund

När du ringer eller skriver till Turkos eller då du besöker oss i vår klinik & butik i Östersund möts du av samma engagerade och kompetenta människor, kärnan i Team Turkos:

Mats Lindström, Ägare/ Administratör Webshop. Biografi

Gabriela Lexmyr Lindström, Ägare/ Terapeut. Biografi

Helene Nilsson, Terapeut. Biografi

För våra adress- och kontaktuppgifter och våra öppettider, se här!

Ge oss gärna en bra recension hos Google!

🙂

Helene Mats Gabriela på Turkos
Sitemap