Här berättar vi  (Gabriela och Helene) lite om hur du kan göra en hårmineralanalys på distans. Det är värdefullt redskap när du vill veta mer om din hälsa och det viktigaste, att få en hälsoplan. En hårmineral analys visar vilka resurser kroppen har i sina vävnader. Du får se eventuella brister på näring, balansen på dina mineraler, om det finns några tungmetaller, hur kroppen påverkas av balansen eller brist på balans. Så hur din sköldkörteln jobbar, vilken stress kroppen är i, binjurar, hormoner, ämnesomsättning, sömn, hur du hanterar virus och bakterier, näringsupptag. Det viktigaste är dock att du får med dig en handlingsplan för att nå bättre hälsa och välmående. Detta är också ett värdefullt redskap vid hudproblem. Innan analysen vill vi också att du fyller i ett formulär (FAB) med några frågor där du skattar din hälsa. Konsultationen bokas separat ca 4 veckor efter att din analys skickats. Om du har några frågor så skriv gärna till info@turkos.se
Du är varmt välkommen till oss!

Bokning rådgivning HMA

Hårmineralanalys

Podd om hårmineralanalys

Vår temasida om Hårmineralanalys