Så här går en Distansrådgivning till om du känner att du vill ha hjälp av oss på Turkos och inte bor här i Jämtland.

En rådgivning på distans görs med mejl och på telefon. Om det gäller hudproblem behöver vi se bilder. En bild rakt framifrån, gärna så att halsen syns om det finns utslag eller så där. Även profilbild båda sidor. Självklart används bara bilderna för rådgivningen. Tänk på att det inte ska vara några skönhetsbilder, utan det är så tydliga bilder som möjligt. Ofta blir dagsljus bäst.

Både vid hudproblem och mera hälso/ välmående relaterade problem behöver vi veta din hälsohistorik och hur läget är just nu. När var du senast nöjd med din hälsa/ välmående? När började du uppleva problem, inträffade något speciellt i ditt liv då? Tar du mediciner, hormoner, kosten hur ser den ut (mer i detalj) ge exempel på frukost, lunch och middag. Eventuella mellanmål och vad du dricker och avföring (ja, faktiskt) hur ser den ut och hur ofta, överkänsligheter, hormoner, stress, sömn. Allt som du tror kan vara viktigt för oss att känna till. Vi återkommer så klart med följdfrågor om vi ser att det är något mer vi behöver få veta, och annars tar vi upp det i vårt samtal.

Eventuellt kan vi rekommendera att vi även ska göra en Hårmineralanalys. Det är ett värdefullt redskap när vi behöver ta reda på vad som behövs för att få bättre balans både på in och utsidan. Här hittar du mer information om Hårmineralanalysen.

När vi har bokat en tid för vårt samtal gör du betalningen i vår webbshop. Längd och pris på rådgivningen avgörs av omfattningen och komplexiteten av det du vill ha hjälp med. Förutom tid för själva samtalet ingår då eventuell mejlväxling, terapeutens insamling och sammanställning av underlag samt att skriva sammanfattning och handlingsplan. Du blir uppringd på avtalad tid av din terapeut.

 

Vänligaste hälsningar Helene och Gabriela på Turkos

 

PS: Om du har enklare frågor om våra produkter och tjänster är du alltid varmt välkommen att skriva till oss! Produktrådgivning är naturligtvis helt kostnadsfri.