Vi hade ett underbart besök i veckan från underbara Inger som finns på Sagolik i Sundsvall. Inger är hudterapeut och frisör, en fantastisk kvinna med härliga händer.

Vi hade Guldgala här i Östersund i torsdags. En super trevlig fest! Årets marknadsförare blev inspirerande Fia Gulliksson, stort och hjärtligt Grattis till henne! Och stort grattis till oss i Jämtland som har Fia 😀 Fia hör du också i radion och snart på p1 program Meny. Fia är en matkreatör, andra generationens temakerska och en riktig eldsjäl för gastronomi. Här är en video på engelska som visades på Deutche Welle, titta noga på slutet av filmen så ser ni mig njuta av maten under ett par sekunder 😉 Bitte hade äran att lägga Fias makeup inför Galan.

Och sötaste Hannah gjorde mig så här fin i håret till kvällen 🙂 Hon är en liten ängel som hjälper oss med allt möjligt. Det var bland annat Hannah som gjorde vår höstskyltning. När jag tvättade håret tog jag i Suncoats Natural Anti-Friss Hair Calming Serum och lät det självtorka. Sedan gjorde Hannah korkskruvarna och fixerade den med Suncoats hårspray (finns med uppfriskande pepparmintsdoft eller doftfri). Hon gjorde det i torsdags och jag har fortfarande fina lockar idag söndag 🙂

Nu har frosten äntligen kommit! Så nu väntar vi på snön. Det blir ju så mycket bättre när snön kommer på frusen mark. Så för er som börjar känna av torr hud rekommenderar jag att ni gör havremasken och ta gärna lite olja i ansiktet innan ni duschar.

Här har vi haft en riktig kojdag i dag söndag. Det betyder att det eldats i vedspisen och snart ska en plåt pepparkakor in. Önskar er en härlig vecka!

Solstrålar och varma kramar