Snart är det Studenttider 🙂 Nu är det dags då att börja tänka på denna dag och balerna….
Bitte, Beatrice och jag lägger student makeuper. Här kommer våra bästa tips! Här är bilder på studentmodellerna 2013 för 100% Östersund.

1.Vårt första tips: Hudvård 🙂 börja ta hand om den lite extra även händerna mår bra av extra omvårdnad. Du kan peela huden försiktigt och lägga vårdande ansiktsmask.

2. Grunden är A.O för en snygg makeup, huden som är rengjord och sedan har du använt ett serum, olja eller kräm. Nu är det dags för foundation, välj med omsorg. Testa i ansiket och se att du har fått rätt nyans. Foundationger huden den bästa canvasen/grunden till din makeup.

3. Concealer, lägg på ögonlock, och lite under ögat om det behövs. Skrapa upp lite på en spatel och pensla. Glöm inte allra längst in närmast näsroten, där kan vi vara lite mörka. Pudra för att sätta makeupen på ögonlock och ansikte. Ta gärna lite extra puder under ögat om du skulle få lite ögonskugga ner trillandes så är det bara att borsta bort.

4. Ögonskugga. Lägg gärna en eyeliner närmast fransarna som då ser tätare ut.

5. Maskara! Böj gärna upp ögonfransarna först, lägg sedan maskara på fransarna. Låt torka och lägg ett eller två lager till (torkas mellan varje gång). Vill du ha mer effekt, ta gärna den blåa maskaran ovanpå! Det blir super snyggt!

6. Ögonbrynen utgör själva ramen, använd Couleur Carmales med den snedställda penseln. Du får ett naturligt resultat.

7. Blush, så så fint blir det!  Le och se var du har din naturliga kindbulle, utgå från den. Om du vill lägga bronzer (obs även pdret medium fungerar bra)för en solkysst effekt, ta upp pudret på penseln förskitigt för runt penseln i handen så får du lagomt 😉

8. Läppar. Lägg gärna ett läppstift underst även om du i vanliga fall bara brukar använda läppglans. (kan även ta erasen och grunda med) Du ska på bal och får läppar som håller länge länge. Bit av och gör om. Använd pensel för ett bättre och hållbarare resultat. Då är du redo för din student och en bal på slottet :)

Kramar och solstrålar!