Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka 2022

Vi är med i år igen! Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka 2022 den 7-13 November. I år är det både Helene och Gabriela som föreläser tillsammans. Temat i år är Funktionsmedicinsk hudvård och om hur histaminkontroll och lymfdränage ger hållbar läkning för den inflammerade huden. Missa inte! Du kan läsa mer om eventet och köpa din biljett här:

Sveriges Holistiska Hudvårdvecka 2022

 

Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka 2021

Den 5-12 November 2021 pågår Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka, och där ska Gabriela medverka och berätta om inre och yttre hudvård! Det blir en intressant lyssning för alla, och speciellt för personer med inflammatorisk hy som till exempel perioral dermatit, rosacea, akne och torr hy. Hela eventet är online, så du kan ta del av allt oavsett var du är.

Så här beskriver grundaren Andrea Endres eventet:

“Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka är ett online event; sju dagar fyllda med spännande och lärorika expertsamtal om hud och hälsa och perfekt för dig som vill hitta din väg i hudvårdsjungeln och skapa en frisk hud du stortrivs med!

Varje dag kommer tre till fyra hudvårds- och livsstilsexperter prata om hur du kan få en frisk och vacker hud genom ett naturligt och helhetstänkande sätt som tar hänsyn till dig och var du befinner dig just nu. Inte nog med det, långtidseffekterna av ökad personlig hälsa och välmående leder också till ett friskare samhälle, sundare konsumtionsvanor och därmed en hållbar framtid.

Några av Sveriges främsta hudvårdsexperter som är med är: Lena Losciale, Johanna Bjurström, Christopher Genberg, Sara Nomberg, Cathryn Dichy, Gunilla Brunell, Maria Åkerberg och många fler!

Hela eventet är online så du kan ta del av dessa ögonöppnande och livsförändande samtal var du än är och behöver inte resa någonstans. Du sparar alltså tusentals kronor i resa, kost & logi.

Du kan också möta vinnarna av Nordic Natural Beauty Awards och kolla bakom kulisserna av skaparna till några av Nordens bästa ekologiska hudvårdsmärken i våra dagliga korta Meet & Greet.

Allt du behöver göra är att köpa din biljett och så får du inloggningsuppgifter till Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka. Tider och datum för hela programmet hittar du på holistiskhudvard.se

SHH kommer ge dig verktygen att sköta om din hud på ett sätt som funkar för just dig. Du kommer få förståelsen och kunskapen för att själv kunna ta beslut kring din hud och slipper känna dig förvirrad av alla dessa oändliga produktval och råd.”