Vi här på Turkos är proffs på hudvård och hälsa, och vi ser så klart till att vidareutbilda oss för att hela tiden ha den kompetens vi behöver för att ge er den bästa hjälpen. Vi älskar vårt jobb där vi har rollen att hjälpa människor att få mer välmående i sina liv.

Men det är ju mer som ska till för att det ska fungera. Själva företaget ska ju också skötas på ett affärsmässigt sätt. Även det är mycket stimulerande och kul, och ibland är det också spännande. Då är det skönt att få hjälp, tips och goda råd. Det är då det är bra att ha rådiga och kloka människor kring sig, ett affärsnätverk.

Östersund är en fantastisk stad på många sätt. En styrka är att den är tillräckligt stor för att rymma all tänkbar kompetens, men samtidigt inte större än att vi känner varandra eller i alla fall känner nån som känner nån. Oftast helt rätt person, oavsett vad man vill få hjälp med.

Här vill vi lyfta fram några av de kloka personer och duktiga företag som vi har i vårt affärsnätverk

Om vi fastnat i tanken är det Karina Svensson vi ringer till för att få personlig coachning och hjälp att få överblick.

När vi behöver stöd som företagare eller i företaget med utvecklande strategifrågor är Helen Salmonsson på Atrakta alltid en bra hjälp.

Vår bokföring och redovisning sköts smidigt och bra av Eva Granli Hoof på Redovisningshuset Östersund, och Bertil Ögren finns alltid till hands för att svara på de frågor som dyker upp.

Om vi behöver hjälp med juridiken är advokat Emma Fällman trygg och trevlig, och duktig.

Tvärs över gatan har vi Trampolin PR där Helena Engberg och Marlene Ström med trevliga kollegor alltid är pigga på att hjälpa till att göra ett budskap tydligt.

De snygga bilderna har skapats av fotograferna Tina Stafrén eller Sandra Lee Pettersson.

Den här webbsidan är utvecklad och sköts om av Alex Tegelid i ett trevligt samarbete. Själva innehållet är det så klart vi som står för. Sidan är gjord i WordPress och hostas hos Oderland.

Allt det här med datorer och telefoner sköter Zedcom om åt oss, säkert och proffsigt. (Fastän Mats har en bakgrund som telekommunikationsingenjör. En man med en lysande framtid bakom sig, som man säger.)

På Turkos har vi lyxen att kunna få hjälp av varandra att hålla kroppen i bästa form. Men det är också bra med nya perspektiv. Vi tar regelbundet hjälp från andra experter på kropp och hälsa. Naprapat Fredrik Holmberg på Rygg och Nackspecialisten, Sjukgymnast Marcus Bystedt på Måva Rygg & Idrottsklinik och Osteopat Linnéa Damberg på Östersund Osteopati är tre stycken mycket duktiga kroppsterapeuter, var och en är specialist inom sitt område.

Med all den här expertisen i ryggen kan både vi och ni vara trygga i att Turkos är hållbart och stabilt. Och vi kan fortsätta att vara experter på att göra det vi gör, hjälpa dig att optimera din prestation, hälsa och välmående.