Vi här på Turkos är proffs på hudvård och hälsa, och vi ser så klart till att vidareutbilda oss för att hela tiden ha den kompetens vi behöver för att ge er den bästa hjälpen. Vi älskar vårt jobb där vi har rollen att hjälpa människor att få mer välmående i sina liv.

Men det är ju mer som ska till för att det ska fungera. Själva företaget ska ju också skötas på ett affärsmässigt sätt. Även det är mycket stimulerande och kul, och ibland också spännande. Då är det skönt att få hjälp, tips och goda råd. Det är då det är bra att ha rådiga och kloka människor kring sig, ett affärsnätverk.

Här vill vi lyfta fram några av de kloka personer och duktiga företag som vi har i vårt affärsnätverk.

Om vi fastnat i tanken är det Karina Svensson vi ringer till för att få personlig coachning och hjälp att få överblick.

När vi behöver stöd som företagare eller i företaget med utvecklande strategifrågor är Helen Salmonsson på Helklart alltid en bra hjälp.

Vår bokföring och redovisning sköts smidigt och bra av Eva Granli Hoof på Redovisningshuset Östersund, och Bertil Ögren finns alltid till hands för att svara på de frågor som dyker upp.

Tvärs över gatan har vi Trampolin PR där Helena Engberg och Marlene Ström med trevliga kollegor alltid är pigga på att hjälpa till att göra ett budskap tydligt.

Den här webbsidan är utvecklad och sköts om av Alex Tegelid på Grand North, i ett trevligt samarbete. Själva innehållet är det så klart vi som står för. Sidan är gjord i WordPress och hostas hos Oderland.

Allt det här med datorer och telefoner sköter Zedcom om åt oss, säkert och proffsigt. (Fastän Mats har en bakgrund som telekommunikationsingenjör. En man med en lysande framtid bakom sig, som man säger.)

På Turkos har vi lyxen att kunna få hjälp av varandra att hålla kroppen i bästa form. Men det är också bra med nya perspektiv. Vi tar regelbundet hjälp från andra experter på kropp och hälsa. Naprapat Fredrik Holmberg på Rygg och Nackspecialisten, Sjukgymnast Marcus Bystedt på Måva Rygg & Idrottsklinik och Osteopat Linnéa Damberg på Östersund Osteopati är tre stycken mycket duktiga kroppsterapeuter, var och en är specialist inom sitt område.

Med all den här expertisen i ryggen kan både vi och ni vara trygga i att Turkos är hållbart och stabilt. Och vi kan fortsätta att vara experter på att göra det vi gör, hjälpa dig att optimera din prestation, hälsa och välmående.