Nu har vi student tider här :)! Helt underbart med detta ljuvliga väder. Bitte, Beatrice och jag lägger student makeuper. Idag så är det en ny studentbal 🙂 Här kommer våra bästa tips! Här är bilder på Emilia och Oskar.

1. Grunden är A.O, huden som är rengjord och sedan har du använt ett serum, olja eller kräm.  Nu är det dags för foundation, välj med omsorg. Testa i ansiket och se att du har fått rätt nyans. Creme de luxen ger huden den bästa canvasen/grunden till din makeup.

2. Erase, lägg på ögonlock, och lite under ögat om det behövs. Skrapa upp lite på en spatel och pensla 🙂 Glöm inte allra längst in närmast näsroten, där kan vi vara lite mörka. Pudra för att sätta makeupen på ögonlock och ansikte. Ta gärna lite extra puder under ögat om du skulle få lite ögonskugga ner trillandes så är det bara att borsta bort.

3. Ögonskugga, här hittar du bra tips! Lägg gärna en eyeliner närmast fransarna som då ser tätare ut.

4. Maskara! Böj gärna upp ögonfransarna först, lägg sedan maskara på fransarna. Låt torka och lägg ett eller två lager till (torkas mellan varje gång)

4. Ögonbrynen utgör själva ramen, använd nvey ecos eyeliner torr med den snedställda penseln. Du får ett naturligt resultat.

5. Blush, så så fint blir det!  Le och se var du har din naturliga kindbulle, utgå från den.

6. Läppar. Lägg gärna ett läppstift underst även om du i vanliga fall bara brukar använda läppglans. (kan även ta erasen och grunda med) Du ska på bal och får läppar som håller länge länge. Bit av och gör om. Använd pensel för ett bättre och hållbarare resultat. Sedan lip lustre i din favorit färg.  Här mer tips! Då är du redo för en bal på slottet 🙂

Så här sa vi då vi var med i Studentbilagan på 100 % Östersund varav bilderna på söta Emilia och stilige Oskar är tagna.

” Vi jobbar med proffessionell ekologisk hudvårdande make-ip berättar Gabriela som lägger foundation på Oscar. Han får ett friskare och jämnare utseende utan att det ser stylat ut. Beatrice ger Emilia en ungdomlig och fräsch makeup med krispigt rosa läppar. Genom att lägga lite ljusare färg på mitten kan man skapa en illusion om fylligare läppar. För mera djup i ögonen så användes vit och brungråskugga som framhäver hennes ögon och skapar harmoni mot klänningen utan att övermatcha säger Gabriela”.

 Mer bilder blir det! Önskar er alla en härlig fredag, även om du inte ska på en bal.

solstrålar och kramar