Jag har nu kommit hem från helt underbara spadagar i Varberg. Här kommer äntligen lite info om det Elisabeth <3 Jag vet inte hur många superlativer jag kan använda då jag ska beskriva våra dagar där 😀

Första dagen var vi (Mats och jag) på pre conference. Då fick vi uppleva något helt annorlunda på Ästadgård.  Denna undervattensbastu (bild lånad från deras hemsida) var helt magisk. Sedan så hade vi ett underbart sällskap! Så trevligt. Det är så underbart att få träffa så många passionerade människor. Ästadgård påminner lite om Fylke i Sagan om ringen tycker jag. Har någon av er varit till Ästagård?

 

 

 

 

 

 Jag passar ju gärna också på att njuta lite.  Visst är det något speciellt med havet? Doften av salt, tång och strandrosor.

Mycket inspiration och en känsla av glädje som sitter kvar och värmer så skönt (och det kan behövas då det här i Jämtland är väldigt vackert, soligt men dock lite väl svalt 😉 Återkommer med mer om spadagarna!

 Solstrålar och kramar Gabriela

Läs mer om spadagarna hos spadrottningen Heidi Rovén som har bloggen Spabanken. Hon har dessutom skrivit detta om Alqvimia.Jag tycker att hon verkligen fångat essensen med Alqvimia. Inspirerande kvinna.