Hej 🙂

I måndags så var jag på Tylösand Hotel och Spa. Helt underbart! Vi lever verkligen i ett avlångt land. Lämnade meterhöga drivor med kritvit snö och kom till våren. Sedan så blev våren lite väl intensiv med orkanstyrka, men det är vackert att se havet.

Jag tog två behandlingar där, dels en ayurvedisk aromabehandling 75 min och sedan en kroppsbehandling som heter Hjortron och lera också 75 minuter.

Den ayurvediska behandlingen började med en liten konsultation där det fastställdes att jag var en Vata, (med inslag av Pitta) så jag fick en synergi med sesamolja, och skulle få de eteriska oljorna  lavendel som senare till min lycka byttes till jasmin <3 , sandelträ och apelsin. Jag formligen älskar jasmin! Det var en skön och avslappande behandling som kändes mycket välgörande. Jag kom väldigt djupt ner i vila. Hjortron och lera uppskattade jag nästan ännu mer.  En inpackning av kroppen med ansiktsmassage och sen en dusch innan massagen…Rekommenderas varmt!

Terapeuten som behandlade mig både dag ett och två hette Sandra och jag tycker att hon var mycket skicklig, blev imponerad av den höga standarden.

Hur tar ni hand om er? Träning? Unnar er en massage? 

Resten av veckan har jag varit i mitt egna sparum och gett behandlingar, vilket också är underbart ljuvligt!

p.s bilden togs dagen innan stormen 🙂