"Nvey Eco""allt för hälsan""nvey eco""nvey eco""nvey eco" "Turkos""nvey eco" "Turkos"

Foton från andra dagen med Makeup Artistry by Nvey Eco. Här blir underbart söta Johanna sminkad av skickliga Cajsa Jacksson. Johanna är också en väldigt makeup intresserad tjej som går i Cajsas spår. Cajsa hade däremot aldrig sminkat Johanna innan.

Det ställdes också frågor om make-up under visningen. Bland annat om maskara under ögat eller inte. Cajsa tycker inte att det behövs, och hon tipsade också om du väljer att låta det vara lite öppet i yttre ögonvrån och inte drar i hop eyeliner hela vägen så får du en öppnare blick.

Som vanligt arbetar Cajsa uppifrån och ned. Visst blev det super söt med läppstift 359, light pastel pink! Om du vill ha en mer plutig mun så använd lite ljust lip lustre mitt på munnen. Fotografen kunde inte vara med till make-up nummer två, tyvärr för den var super grym. Ska se om Cajsa har någon sådan bild. Cajsa använde då 163- eggplant- aubergine på hennes ögon. Johannas ögon blev så så blå. Ursnyggt!!I bland så kan det verkligen löna sig att våga lite mer 😉 "exklusiv" "ekologisk" "hudvård"