Nu har vi alla hjärtansdag här, och då är det dags att ta och vårda relationen du har till dig själv. Den längsta relationen du har i ditt liv är ju till dig själv. Vi far ibland lite för ovarsamt fram i den relationen.  Så idag kramar till dig själv och berätta för dig själv hur värdefull du är. Som en guldklimp som är så värdefull bara genom att vara <3

Mina alla hjärtansdag råd till dig är:

Ett lyxigt och skönt bad (fotbad om du ej har badkar). Underbara är Grön Lyckas badkakor . Om du inte har dem ta gärna 1-2 tsk arganolja eller annan olja, låt det smälta av sig själv i det varma vattnet. Din hud kommer att bli bebislen och du vill kan du göra en enkel peeling med salt och olja, sheasmör. Om du har hemma droppa gärna i ett par droppar av din favorit eteriska olja. Bada i 20 min (bäst för huden) och känn det mjuka varma vattnet mot din hud.

Massage, självmassage eller unna dig en skön och välgörande behandling. Självmassagen kan vara väldigt enkel men åh så ljuvlig <3  På fuktig hud (gärna efter badet) så tar du din favorit olja (gärna uppvärmd i ett vattenbad) med mjuka händer smeker du ut den över din kropp. Lugna drag, alltid mot hjärtat. Välj gärna en väldoftande olja så påverkar du din dina känslor och om du så vill din själ.

Börja med ditt ansikte mjuka, fina smekande drag- från ansiktets mitt och ut ner mot sidorna och ner till halsen. Mjukt och långsamt. Upprepa. Stryk även baksida halsen och fram mot nyckelbenen.

Armarna,  börja med att stryk a dina händer mjukt, varje finger och följ handen och armen  hela vägen upp. Har alltid ett mjukt tryck uppåt (aldrig neråt), lugna sköna strykningar. Båda sidorna. Känn efter hur dina armar känns.

Magen, mjuka sköna strykningar medsols. Om det känns skönare så lägger du dig ner på ryggen. Låt dina händer gå i en mjuk cirkel. Låt händerna massera baksidan på ryggen alldelles vid njurana. Mjuka cirkulära rörselser.

Benen,  mjuka långa strykningar uppför benen och rumpan. Lite speciell uppmärksamhet runt knäna, cirkla runt dem. Stryk hela vägen upp nerifrån fötterna och upp ändå upp till höfterna. Ta nu och massera dina fötter. Mellan tårna, markera varje tå. Flexa och slappna av foten.

Vila en stund och känn igenom kroppen. Hur känns den?

Återhämtning <3

Jag ger dig massor med kramar och solstrålar, gör det du med <3