body-sculptor-body-oil (1)“Hej Gabriela!

Hoppas allt är bra med dig!

Läste ett gammalt inlägg på din blogg om cellulitbehandling man kan göra hemma själv och blev nyfiken : ) Vilken produkt I ert sortiment är det man kan använda? Såg att det Finns både creme och olja mot celluliter. Fungerar även Queen of Egypt I detta syfte?

Kramar från Anna”

Hej Anna,

Det finns 3 olika lämpliga oljor beroende vilket behov du har. Queen of Egypt är ljuvilg på annat men den har helt andra egenskaper.  Förenklat :  Shape Reducer är lämpligast om du samlar vätska i ben och kroppen. Den har vätskedrivande oljor som hjälper till med detta. Anti-cellulite passar bäst när benen och celluliter är hårda. Den är bäst på att mjuka upp. Sedan så Body Sculptor Oljan som jag också skrivit lite extra om i inlägget nedan. Den använder vi också när vi vill stärka levern. Dessa finns som sagt både som kropps-olja och lotion. Båda är verksamma. Det går fortare med lotion, mindre kladd, men mer massagemöjlighter med olja. Många använder både ock 🙂 Har beskrivit dem lite mer på webshopen under inlägg. Lotion  på morgonen och oljan till kvällen.

Jag hoppas att det blev lite lättare för dig. Celluliter är inte i första hand ett skönhetsproblem utan ett hälsoproblem. Frisk bind- och fettvävnad är bra :)! Om du är tveksam så väljer du Body Sculptor, då den arbetar på flera nivåer.

Massor av adventshälsningar 

Gabriela

 

 

 

 

 

Ultraljudsbild före behandling

Ultraljudsbild före behandling

 

Ultraljudsbild efter behandling

Ultraljudsbild efter behandling