Sanna Ehdin är PhD och uppskattad föreläsare och författare till tio böcker som sålt över 3/4 miljon ex:bl a Sannas Matbok för den självläkande människan, och Finn din inre styrka. Hon har samlat 25 års kunskaper, forskning och erfarenheter till en unik helhetssyn.

Jag har läst flera av hennes böcker (dock inte hennes nya, ännu…) och inspirerats av henne. En varm och klok kvinna. Sanna har också gjort sitt för att öka medvetenheten om hur hudvårdprodukter påverkar vår hälsa. Vet att hon har sagt om lödderämnen (SLS) att löddrar det så ska du tänka skumt 😉

I dag så var jag på ett föredrag eller hon höll egentligen två föredrag i ett. Dels om energi och sedan också om den feminina essensen. Hon böjd på sig själv och visade energiökande övningar. Hon pratade också om kostens betydelse för vår energi och hälsa. Jag brukar tänka att kosten är den inre hudvården. När vi kom till den kvinnliga essensen så skrattades det mycket igenkännande. Det bjöds också på mer dans än vad jag hoppats på (älskar dans) och jag tror att många kände sig glada och inspirerade när de gick därifrån. Jag tycker att det var oerhört roligt att ha fått lyssna på Sanna!

Här är Sannas blogg: http://blogg.passagen.se/sannaehdin/

Fotograf Patricia 29 september 2010