Inflammation Ansikte Hud

Guide vid Inflammerad hud – Rosacea och Perioral Dermatit

Hjälp! Vad ska jag göra med min stackars hud?! Om du någonsin tänkt så, då är det här något för dig. Här är en lärorik och lättillgänglig guide där du får lära dig att ta hand om en hud med Rosacea eller Perioral dermatit. Denna guide innehåller följande frågeställningar: Utforska   Läs mer »

Histaminöverkänslighet

Kurs – Förstå och Hantera ditt Histamin

Kursen ”Förstå och Hantera ditt Histamin” är till för dig som begränsas av olika besvär som har sin grund i en ihållande inflammation i kroppen som triggar histamin. Besvär med histamin kan ge många olika, och iblanda diffusa symtom. Gå gärna igenom kursen tillsammans med familjen/ hushållet – ett bra   Läs mer »

Laser hembehandling lymfa

Videoguide Laser Hembehandling Lymfa

I denna videoguide får du en Follow-Along film där vi steg för steg visar en behandling med medicinsk laser för att stimulera lymfsystemet. Du behöver bara följa med och göra lika, så har du gjort en hel behandling av ditt lymfsystem. Som stöd till filmen får du ett PDF dokument   Läs mer »

Lymfsystemet helkropp kvinna

Verktyg för Egenvård Lymfa

Här hittar du en samling verktyg som du kan använda för att stärka ditt lymfsystem och förbättra lymfflödet. Du kan själv välja de verktyg som passar dig, eller så har din terapeut rekommenderat vissa specifika delar. Observera att de råd du får i våra kurser och rådgivningar inte är medicinska   Läs mer »

Lymfa kvinna överkropp

Kurs Lymfa för egenvård

Välkommen till Turkos kurs Lymfa för egenvård! I den här kursen kommer du att lära dig om lymfsystemet och vad du själv kan göra för att stötta och behandla lymfan för att förbättra ditt välmående. Läs mer om kursens syfte och målgrupp på produktsidan Kurs Lymfa för egenvård. Kursmaterialet omfattar   Läs mer »

Hårmineralanalys rapport diagram

Kurs – Förstå din Hårmineralanalys

Den här kursen är för dig som gjort en Hårmineralanalys och vill lära dig mer om analysrapporten. Du kommer att lära dig hur labbanalysrapporten är uppbyggd och vad den visar. Läs mer om kursen och beställ den nu på produktsidan Kurs – Förstå din Hårmineralanalys. Som bonus får du en rabattkod på köpet   Läs mer »

medicinsk laserbehandlingsutrustning

Videoguide Medicinsk Laserbehandling för Egenvård

Instruktionsfilmer som ingår i handlingsplan vid hyra av Medicinsk laserutrustning för hembehandling hos Turkos. Observera att de råd du får i våra kurser och rådgivningar inte är medicinska bedömningar avseende hälsa, och de ska inte ersätta de ordinationer och råd du fått av läkare. Den information och de råd du   Läs mer »

Grundläggande rörelse

En film som visar rörelser för lymfflödet. Mycket användbar för dig som har problem med svullnad, inflammation och värk. Filmen är en förhandstitt som vi hämtat ur vår Kurs Lymfa för egenvård där du lär dig fler bra verktyg för egenvård av lymfsystemet. Allt som behövs för att du ska få   Läs mer »

Sitemap