Laser hembehandling lymfa

Videoguide Laser Hembehandling Lymfa

I denna videoguide får du en Follow-Along film där vi steg för steg visar en behandling med medicinsk laser för att stimulera lymfsystemet. Du behöver bara följa med och göra lika, så har du gjort en hel behandling av ditt lymfsystem. Som stöd till filmen får du ett PDF dokument   Läs mer »

Lymfsystemet helkropp kvinna

Verktyg för Egenvård Lymfa

Här hittar du en samling verktyg som du kan använda för att stärka ditt lymfsystem och förbättra lymfflödet. Du kan själv välja de verktyg som passar dig, eller så har din terapeut rekommenderat vissa specifika delar. Observera att de råd du får i våra kurser och rådgivningar inte är medicinska   Läs mer »

Lymfa kvinna överkropp

Kurs Lymfa för egenvård

Välkommen till Turkos kurs Lymfa för egenvård! I den här kursen kommer du att lära dig om lymfsystemet och vad du själv kan göra för att stötta och behandla lymfan för att förbättra ditt välmående. Läs mer om kursens syfte och målgrupp på produktsidan Kurs Lymfa för egenvård. Kursmaterialet omfattar   Läs mer »

Hårmineralanalys rapport diagram

Förstå din Hårmineralanalys – Guide

Välkommen till Turkos videoguide Förstå din Hårmineralanalys! Den här guiden är för dig som gjort en Hårmineralanalys och vill lära dig mer om analysrapporten. Du kommer att lära dig hur labbanalysrapporten är uppbyggd och vad den visar. Läs mer om videoguiden och beställ den nu på produktsidan Guide – Förstå   Läs mer »

medicinsk laserbehandlingsutrustning

Videoguide Medicinsk Laserbehandling för Egenvård

Instruktionsfilmer som ingår i handlingsplan vid hyra av Medicinsk laserutrustning för hembehandling hos Turkos. Observera att de råd du får i våra kurser och rådgivningar inte är medicinska bedömningar avseende hälsa, och de ska inte ersätta de ordinationer och råd du fått av läkare. Den information och de råd du   Läs mer »

Grundläggande rörelse

En film som visar rörelser för lymfflödet. Mycket användbar för dig som har problem med svullnad, inflammation och värk. Filmen är en förhandstitt som vi hämtat ur vår Kurs Lymfa för egenvård där du lär dig fler bra verktyg för egenvård av lymfsystemet. Allt som behövs för att du ska få   Läs mer »

Sitemap