Aktuell status
Ej anmäld
Pris
495,00 kr
Kom igång

Den här kursen är för dig som gjort en Hårmineralanalys och vill lära dig mer om analysrapporten. Du kommer att lära dig hur labbanalysrapporten är uppbyggd och vad den visar.

Läs mer om kursen och beställ den nu på produktsidan Kurs – Förstå din Hårmineralanalys.

Som bonus får du en rabattkod på köpet när du går kursen! Den ger dig hela 20 % rabatt på ett köp av de kosttillskott du rekommenderas till din hårmineralanalys.

Kursen är gjord för dig som har gjort en Hårmineralanalys från Trace Elements, antingen här på Turkos eller hos någon av våra kollegor som också gör hårmineralanalyser. Kursen ger dig en förståelse av vad hårmineralanalysen visar, hur en analysrapport är uppbyggd och hur mineralbalansen påverkar hälsan.

Våra terapeuter har genomfört hundratals hårmineralanalyser och har en bred erfarenhet av att tolka analyser.

Innehåll i kursen

Du kommer att få lära dig hur labbanalysrapporten är uppbyggd och vad analysens olika delar, staplar och diagram betyder. Du kommer också att få lära dig vilka staplar som ska vara höga eller låga för ett bra mätvärde och balans.

I kursen får du kunskap om många av de mineraler som mäts och vad de har för funktion i kroppen. Du kommer också att få lära dig om varför det är viktigt med rätt balans mellan olika mineraler.

Vi går igenom hur du kan se om du har några tungmetaller i din analys och vad man ska tänka på när man tittar på den mätningen.

Du får dessutom ta del av några av våra bästa tips för att genomföra balanseringen och vad som är bra att tänka på under tiden.  

Du får också svar på frågor som:

  • Hur kommer det sig att man kan mäta mineralstatusen i håret?
  • Vart hittar jag min metaboliska typ och vad innebär det att vara fast eller slow?
  • Varför är det så viktigt med balansen mellan olika mineraler?
  • Varför är det viktigt att mineralerna är på rätt ställe i kroppen?
  • Hur länge ska jag ta mina tillskott och vad ska jag tänka på?
  • Hur vet jag vilken dosering jag ska ta?
  • Ska jag anpassa min kost under tiden eller kan jag äta som vanligt?

Kursen går inte igenom hur man tolkar provsvaren i en analys, då det krävs erfarenhet och är för terapeuter.

Passar den här kursen för mig?

Den här guiden är för dig som gjort en hårmineralanalys och önskar få lära dig mer om hur du kan använda analysrapporten från labbet Trace Elements. Kursen passar både för dig som har köpt en Hårmineralanalys utan konsultation och för dig som har fått en konsultation tidigare men önskar en repetition i din egen takt.

Övrigt

Observera att de råd du får i våra kurser och rådgivningar inte är medicinska bedömningar avseende hälsa, och de ska inte ersätta de ordinationer och råd du fått av läkare. Den information och de råd du får här är avsett som ett komplement för att förbättra ditt välmående.

Kursinformation

Materialet omfattar cirka 50 minuter.

Du har obegränsad tillgång till allt material under 90 dagar.

100% Nöjd garanti. Om du inte är nöjd med kursen efter 7 dagar får du pengarna tillbaka.

Du måste vara inloggad med det användarnamn som du köpt guiden med för att se innehållet.