Aktuell status
Ej anmäld
Pris
kr495
Kom igång

Välkommen till Turkos videoguide Förstå din Hårmineralanalys!

Den här guiden är för dig som gjort en Hårmineralanalys och vill lära dig mer om analysrapporten. Du kommer att lära dig hur labbanalysrapporten är uppbyggd och vad den visar.

Läs mer om videoguiden och beställ den nu på produktsidan Guide – Förstå din Hårmineralanalys.

Mål

Målet med guiden är att du ska få en ökad förståelse för vad hårmineralanalysen visar och hur analysrapporten är uppbyggd och ska tolkas.

Målgrupp

Den här guiden är för dig som gjort en hårmineralanalys och önskar få lära dig mer om hur du kan använda analysrapporten från labbet Trace Elements. Du kan ha fått en konsultation tidigare men önskar en repetition i din egen takt. Eller så kanske du har valt att göra analysen utan konsultation, genom Turkos eller hos någon annan, och nu vill du lära dig mer om analysen och om mineralbalanseringen.

Innehåll

Du kommer att få ta del av den erfarenhet som våra terapeuter har efter att ha genomfört hundratals hårmineralanalyser. Vår terapeut tar dig med på en genomgång av en verklig analysrapport där du får en förklaring vad de olika staplarna betyder. Det ger dig en allmän förståelse av vad hårmineralanalysen visar, hur en analysrapport är uppbyggd och ska tolkas, och hur mineralbalansen påverkar hälsan.

Kursmaterialet omfattar cirka 50 minuter.

Övrigt

Observera att de råd du får i våra kurser och rådgivningar inte är medicinska bedömningar avseende hälsa, och de ska inte ersätta de ordinationer och råd du fått av läkare. Den information och de råd du får här är avsett som ett komplement för att förbättra ditt välmående.

När du köpt videoguiden har du obegränsad tillgång till hela materialet under 90 dagar.

Du måste vara inloggad med det användarnamn som du köpt guiden med för att se innehållet.