Turkos Utbildningar

Utbildningar

Välkommen till Turkos Utbildningar! Kurser, webinarier och föreläsningar om Inre och yttre hudvård och Holistisk hälsa, för ett hållbart välmående.

 

Här är en direktlänk till kurserna för dig som har köpt en kurs och vill komma igång med ditt lärande nu.

Du kan enkelt hitta tillbaka till din kurs och det avsnitt du håller på med. Gå till sidan Visa konto som du hittar längst uppe till höger på alla sidor. Det är där du loggar in på ditt konto på den här webbplatsen. Om du inte är inloggad står det i stället Logga in / Registrera. Du måste vara inloggad med det användarnamn som du köpt kursen med för att kunna ta del av kursens innehåll.

 

Vill du se priser och information, och beställa din kurs i dag? Se alla våra kurser!

alchemy training

till Turkos Utbildningar

om Turkos utbildningar

Här får du Kunskap och Omtanke från Turkos erfarna terapeuter. Vi här på Turkos är mycket passionerade när det gäller att inhämta och att få sprida kunskap om inre och yttre hälsa och välmående. Här samlar vi information om aktuella och planerade kurser, utbildningar och föreläsningar. Vi har så mycket vi vill berätta om!

Du som är intresserad av att förbättra ditt välmående – häng med oss! Här hittar du föreläsningar, kurser och workshops på nätet eller livs levande, där du får tillgång till kunskap och inspiration för ett rikare liv.

Det här är livets mjuka skola, där du får lära dig mer om vad som ger dig välmående i livet.

Observera att de råd du får i våra kurser och rådgivningar inte är medicinska bedömningar avseende hälsa, och de ska inte ersätta de ordinationer och råd du fått av läkare. Den information och de råd du får här är avsett som ett komplement för att förbättra ditt välmående.

Turkos utbildningar är tillgängliga för dig när som helst då du har tid och fokus att ta till dig kunskap. Vi har en kursportal här på vår egen webbsida turkos.se så du behöver inte leta och hålla reda på olika adresser och plattformar. Du kan enkelt välja en kurs som du är intresserad av och betala tryggt och smidigt i webbshopen. Du får då genast tillträde till själva kursen, som du kommer till med ett klick.

Vi erbjuder även riktade utbildningar till terapeuter som vill lära sig mer om hur vi på Turkos arbetar med inre och yttre hudvård och hälsa ur ett holistiskt perspektiv på människan med stöd av beprövad erfarenhet och modern forskning.

 

 

 

 

 

 

 

Utvalda artiklar

Utvalda produkter

Sitemap