Hudvård

Hudvård

På Turkos arbetar vi med inre och yttre hudvård för att ge dig det mesta av skönhet, välmående och hälsa. Våra hudvårdsterapeuter arbetar med omsorgsfullt utvald ekologisk hudvård och effektiva kosttillskott för bästa möjliga hållbara resultat.

Hudvård kan betyda så mycket; för oss på Turkos passar det bra att dela upp det i sådan hudvård som fokuserar på skönhet och njutning å ena sidan, och å andra sidan den resultatinriktade hudvården som syftar till att avhjälpa någon form av hälsorelaterat hudbesvär. Vi trivs lika bra med båda delarna.

Hudvård och skönhet

Vi vill gärna hjälpa dig med din hudvård, precis där du befinner dig just nu. Kanske du bara behöver några enkla tips på bra produkter, eller så önskar du dig en skön och välgörande ansiktsbehandling när du helt enkelt känner för det. Vi kan även ge mera omfattande rådgivning och behandling för dig som behöver ta hand om en hud som känns torr, råkat i obalans eller helt enkelt om ålderstecknen kommer fortare än du är beredd på.

Hud och hälsa

Hos oss finns även hjälp att få för dig som har mera omfattande hudbesvär som till exempel akne, rosacea, perioral dermatit, eksem eller keratosis pilaris. Vi har goda erfarenheter av att använda turkosmetodens helhetsgrepp på hud och hälsa, och vi är experter på att hitta orsaken bakom de mest besvärliga symptomen och att ta fram en hållbar handlingsplan som verkligen hjälper.

Hudvårdsbehandling

Vi rekommenderar alla att ta en hudvårdsbehandling regelbundet. Om du inte har några direkta besvär i huden kan ett par behandlingar per år räcka bra för att hålla koll, men om din hy är i obalans bör du träffa din hudterapeut oftare än så. Vi tycker att det blir tydligt att dela upp behandlingarna för ansiktet i två olika kategorier. Hos oss på Turkos är en Hudvårdsbehandling en resultatinriktad behandling av huden i ansiktet för den som har någon form av hudbesvär. Den sköna avslappnande behandlingen som rent allmänt ger lyster och spänst kallar vi för Ansiktsbehandling eller Skönhetsbehandling. Turkos är på så sätt både en Hudvårdsklinik och en Skönhetssalong i ett. Våra erfarna hudvårdsterapeuter ger både ansiktsbehandlingar och hudvårdsbehandlingar, och även konsultationer och rådgivning för din bästa hudvård.

Ekologisk hudvård

När våra hudvårdsterapeuter väljer ut de bästa hudvårdsprodukterna blir det naturlig eller ekologisk hudvård. Skälen till det är flera, men framför allt handlar det om att vi inte ser någon anledning att krångla till saker och ting mer än nödvändigt. Den ekologiska hudvården är på samma gång så mild att den passar även en känslig hud och så effektiv att den ger tydliga resultat för en trött och livlös hy. Men givetvis finns det många aspekter att ta hänsyn till när du ska välja den bästa hudvården, så det kan vara svårt att veta. Då känns det tryggt att veta att vi i vår hudvårdsklinik redan har valt ut bra ekologisk hudvård som är både säker och effektiv, och vi hjälper dig gärna att plocka ut exakt rätt för din hy just nu.

Hudvårdsterapeutens rekommendationer för inre och yttre hudvård

Den inre och yttre hudvård vi rekommenderar är noggrant utvalda av våra hudvårdsterapeuter som använder produkterna i behandlingarna. Det bästa och mest hållbara resultatet ser vi när våra ansiktsbehandlingar kombineras med rätt egenvård med ekologiska hudvårdsprodukter och kosttillskott enligt våra rekommendationer tillsammans med justeringar i livsstil och kost.

Här vill vi inspirera dig till ett rikare liv genom att ta del av våra erfarenheter och råd.

 

Utvalda produkter

Fri frakt vid beställning över 400 kr
Sitemap