Hudvård

Hudvård

På Turkos arbetar vi med inre och yttre hudvård för att ge dig det mesta av skönhet, välmående och hälsa. Våra hudvårdsterapeuter arbetar med omsorgsfullt utvald ekologisk hudvård och effektiva kosttillskott för bästa möjliga hållbara resultat.

Hudvård kan betyda så mycket; för oss på Turkos passar det bra att dela upp det i sådan hudvård som fokuserar på skönhet och njutning å ena sidan, och å andra sidan den resultatinriktade hudvården som syftar till att avhjälpa någon form av hälsorelaterat hudbesvär. Vi trivs lika bra med båda delarna.

Hudvård och skönhet

Vi vill gärna hjälpa dig med din hudvård, precis där du befinner dig just nu. Kanske du bara behöver några enkla tips på bra produkter, eller så önskar du dig en skön och välgörande ansiktsbehandling när du helt enkelt känner för det. Vi kan även ge mera omfattande rådgivning och behandling för dig som behöver ta hand om en hud som känns torr, råkat i obalans eller helt enkelt om ålderstecknen kommer fortare än du är beredd på.

Hud och hälsa

Hos oss finns även hjälp att få för dig som har mera omfattande hudbesvär som till exempel akne, rosacea, perioral dermatit, eksem eller keratosis pilaris. Vi har goda erfarenheter av att använda turkosmetodens helhetsgrepp på hud och hälsa, och vi är experter på att hitta orsaken bakom de mest besvärliga symptomen och att ta fram en hållbar handlingsplan som verkligen hjälper.

Hudvårdsterapeutens rekommendationer för inre och yttre hudvård

Den inre och yttre hudvård vi rekommenderar är noggrant utvalda av våra hudvårdsterapeuter som använder produkterna i behandlingarna. Det bästa och mest hållbara resultatet ser vi när våra ansiktsbehandlingar kombineras med rätt egenvård med ekologiska hudvårdsprodukter och kosttillskott enligt våra rekommendationer tillsammans med justeringar i livsstil och kost.

Här vill vi inspirera dig till ett rikare liv genom att ta del av våra erfarenheter och råd.

 

Utvalda produkter

Fri frakt vid beställning över 400 kr
Sitemap