Hudvård

Hudvård

På Turkos finns inre och yttre hudvård för att ge dig skönhet, välmående och hälsa. Våra hudvårdsterapeuter arbetar med omsorgsfullt utvald ekologisk eller naturlig hudvård och effektiva kosttillskott för bästa möjliga hållbara resultat.

Hudvård kan betyda så mycket. För oss på Turkos passar det bra att dela upp det i två delar. Vi har flärdfull hudvård som fokuserar på skönhet och njutning. Och så har vi den resultatinriktade hudvården som syftar till att avhjälpa någon form av hälsorelaterat hudbesvär. Vi trivs lika bra med båda delarna.

Hudvård och skönhet

Vi vill gärna hjälpa dig med din hudvård precis där du befinner dig just nu. Kanske du bara behöver några enkla tips på bra hudvårdsprodukter? Eller kanske du önskar dig en skön och välgörande ansiktsbehandling när du helt enkelt känner för det? Vi kan även ge mera omfattande rådgivning och behandling för dig som önskar. Här finns hjälpen då du behöver ta hand om en hud som känns torr, råkat i obalans eller helt enkelt om ålderstecknen kommer fortare än du är beredd på.

Hud och hälsa

Här på Turkos finns hjälp att få för dig som har mera omfattande hudbesvär. Det kan till exempel vara akne, rosacea, perioral dermatit, eksem eller keratosis pilaris, som vi beskriver mer under respektive sida. Vi är experter på hudvård, och vi har mycket goda erfarenheter av att använda turkosmetodens helhetsgrepp på hud och hälsa. Vi tillämpar funktionsmedicin i hudvården, där vi identifierar orsaken bakom de mest besvärliga symptomen och tar fram en hållbar handlingsplan med inre och yttre hudvård som verkligen hjälper.

Hudvårdsbehandling

Ansiktsbehandling Hudvård Turkos
Vi rekommenderar alla att ta en hudvårdsbehandling regelbundet. Om du inte har några direkta besvär i huden kan ett par behandlingar per år räcka bra för att hålla koll. Men om din hy är i obalans bör du träffa din hudterapeut oftare än så.

Vi tycker att det blir tydligt att dela upp behandlingarna för ansiktet i två olika kategorier. Hos oss på Turkos är en Hudvårdsbehandling en resultatinriktad behandling av huden i ansiktet för den som har någon form av hudbesvär. Den sköna avslappnande behandlingen som rent allmänt ger lyster och spänst kallar vi för Ansiktsbehandling eller Skönhetsbehandling. Turkos är på så sätt både en Hudvårdsklinik och en Skönhetssalong i ett. Våra erfarna hudvårdsterapeuter ger både ansiktsbehandlingar och hudvårdsbehandlingar, och även konsultationer och rådgivning för din bästa hudvård.

Ekologisk och Naturlig hudvård

När våra hudvårdsterapeuter väljer ut de bästa hudvårdsprodukterna blir det Naturlig eller Ekologisk Hudvård. Skälen till det är framför allt att vi inte ser någon anledning att krångla till saker och ting mer än nödvändigt. Den ekologiska hudvården är på samma gång både mild och effektiv. Den passar därför både till en känslig hud och för att ge tydliga resultat för en trött och livlös hy. Men givetvis finns det många aspekter att ta hänsyn till när du ska välja den bästa hudvården. Då känns det tryggt att veta att vi i vår hudvårdsklinik redan har valt ut bra ekologisk hudvård som är både säker och effektiv. Vi hjälper dig gärna att plocka ut exakt rätt för din hy just nu.

Hudvårdsterapeutens rekommendationer

Den inre och yttre hudvård vi rekommenderar är noggrant utvald av våra hudvårdsterapeuter som använder produkterna i behandlingarna. Det bästa och mest hållbara resultatet ser vi när våra ansiktsbehandlingar kombineras med rätt egenvård med ekologiska hudvårdsprodukter och kosttillskott tillsammans med justeringar i livsstil och kost.

Här vill vi inspirera dig till ett rikare liv genom att ta del av våra erfarenheter och råd.

 

Sitemap