Alla Behandlingar

Alla Behandlingar

Behandlingar, Rådgivning, Konsultation, Provtagning Analys, Handlingsplan. Vi på Turkos gör allt för din hud och din hälsa! Men, är Turkos en hudvårdsklinik som arbetar med kropp och hälsa, eller en hälsoklinik som utgår från huden? Ja, på den frågan kan vi bara svara – både och. Det hänger ju ihop, och  utifrån den insikten har vi utvecklat turkosmetoden för att få till bästa möjliga resultat tillsammans med varje enskild klient. Det är viktigt att påpeka att vi inte behandlar medicinska symptom och sjukdomar. Däremot hjälper vi till med sådana besvär som kan lösas med lite mera medvetna val i din livsstil.

Turkosmetoden

Turkosmetoden handlar om att leda dig mot ett rikare liv. Vi arbetar med inre och yttre hudvård och holistisk hälsa för att ta fram den vackraste och friskaste personen du kan vara. För att åstadkomma det på mest effektiva sätt erbjuder vi förutom verksamma behandlingar även konsultationer med kostrådgivning och livsstilscoachning, som vi kan basera på flera olika provtagningar och analyser om så önskas, och givetvis tillhandahåller vi utvalda kosttillskott och effektiva hudvårdsprodukter av bästa kvalitet.

Våra Tjänster:

 • Ansiktsbehandling Klassisk – för dig som vill komma för att få en skön och avslappnande stund för att gå med ett strålande fräscht och vackert ansikte.
 • Ansiktsbehandling Avancerad – för dig som upplever något slags problem med din hy som du vill få hjälp med. Tas oftast i kur med en serie behandlingar och konsultationer.
 • Kroppsbehandling – för dig som vill få både kropp och sinne i balans genom massage och terapeutisk aromaterapi.
 • Lymfdränage Dr. Vodder – för dig som behöver få lymfsystemet aktiverat. Kan ges i ansiktet eller för kroppen. Lymfdränage är mycket effektivt vid svullnader och ödem, vid värk, vid rehabilitering efter skador, och som detox. Tas oftast i kur med en serie behandlingar.
 • Konsultation – för dig som önskar vägledning och stöd i en livsstilsjustering mot ett friskare och rikare liv. Det kan handla om huden, om kroppen (hormoner, mage/tarm, värk, energi m.m.) eller om själen (oro, sömn, nedstämdhet m.m). Konsultation kan även ges på distans via mejl/ telefon.
 • Konsultation med Provtagning och Analys – för dig som upplever mera omfattande eller komplexa besvär, där vi behöver göra ett detektivarbete för att hitta grundorsaken.
 • Kurser – för er som önskar arbeta tillsammans i grupp med kompetent och trygg vägledning för att ta ett rejält kliv mot en hälsosammare livsstil.
 • Utbildning – för dig som är terapeut och vill lära dig mera om Turkosmetoden för att själv kunna hjälpa dina klienter med holistisk hälsa och hudvård.

 

Tider för Behandling, Rådgivning och Konsultation

Vi har tider för Behandlingar, Konsultationer och Rådgivningar varje vecka.Välkommen att boka tid för dig!

Läs mer om hårmineralanalys här.

Hur kommer jag vidare redan i dag?

Vi rekommenderar att du använder våra tjänster här på sidan som stöd och vägledning till att ta de första stegen mot ett rikare liv redan i dag. Läs mer under respektive tema, sök i Kunskapsbanken och prova att beställa hem något av våra startpaket!

 

Vill du boka en tid hos oss? Kontakta oss på Turkos på telefon 063-12 23 13 eller mejl info@turkos.se

Välkommen!

Villkor för behandling och avbokning:

Observera att vi inte kan ge behandling till dig om du har en pågående infektion i kroppen, till exempel om du är förkyld eller har någon form av utslag. Ring om du är det minsta osäker! Avbokning fram till 24 h innan bokad tid. Ej utnyttjad bokning faktureras med halva beloppet.

Utvalda artiklar

 • Aromamassage

  Så här går det till att boka en tid hos Turkos

  Du är välkommen att komma in i vår butik eller att använda Kunskapsbanken och vår webshop, eller att höra av dig på mejl eller telefon för att boka en tid för behandling eller konsultation. Det finns tider varje vecka för Hårmineralanalys, men i dagsläget tar det ungefär tre – fyra månader innan du läggs in i schemat och får din bokning, och därefter ytterligare fyra – sex månader tills du kommer på din första behandling eller konsultation.
 • Kontakta oss

    Välkommen att besöka Turkos klinik & butik på Köpmangatan 34 i Östersund! Här har vi vår klinik där du kan få en skön och välgörande

Utvalda produkter

Fri frakt vid beställning över 400 kr
Sitemap