Alla Behandlingar

Alla Behandlingar

Här kan du läsa om alla våra tjänster; både behandlingar, rådgivningar och kompletta program.

Boka här

Klicka här för att boka tid hos oss

 

Turkos klinik för hudvård och hälsa

Behandlingar, Rådgivningar, Provtagningar och Analyser, Handlingsplaner, Program … Vi på Turkos gör allt för din hud och din hälsa! Men, är Turkos en hudvårdsklinik som arbetar med kropp och hälsa, eller en hälsoklinik som utgår från huden? Ja, på den frågan kan vi bara svara – både och. Det hänger ju ihop, och utifrån den insikten har vi utvecklat turkosmetoden för att få till bästa möjliga resultat tillsammans med varje enskild klient.

Det är viktigt att påpeka att vi inte behandlar medicinska symptom och sjukdomar. Däremot hjälper vi dig att hantera sådana besvär som kan lösas med lite mera medvetna val i din livsstil. Vi arbetar holistiskt med inre och yttre hudvård och funktionsmedicinsk hälsa. Vi kallar det för turkosmetoden.

Hälsa är inget självändamål. Målet är att ta fram den vackraste och friskaste personen du kan vara, så att du kan leva det liv du önskar. I dag och hela livet. Det är vad välmående handlar om.

För att skapa ett hållbart välmående det på mest effektiva sätt erbjuder vi en kombination av verksamma behandlingar och rådgivningar. I rådgivningarna kan du få kostrådgivning och livsstilscoachning, med en utförlig handlingsplan. Vi kan basera behandling och ordination på flera olika funktionsmedicinska provtagningar och analyser. Givetvis tillhandahåller vi utvalda kosttillskott och effektiva hudvårdsprodukter av bästa kvalitet i vår butik.

Du är givetvis fortfarande välkommen på en enkel ansiktsbehandling eller aromamassage också.  Du är varmt välkommen som kund eller klient hos oss på Turkos på den nivå du själv känner är lagom för tillfället.

Våra Tjänster – Behandlingar, Rådgivningar och Program:

 • Ansiktsbehandling Klassisk – för dig som önskar en skön och avslappnande ansiktsbehandling med djuprengöring som resulterar i ett strålande fräscht och vackert ansikte.
 • Hudvårdsbehandling Resultat – för dig som upplever något problem med din hy. Vi tar oss an problemet med hjälp av inre och yttre hudvård i behandlingar och rådgivningar.
 • Kroppsbehandling – för dig som har behov av behaglig beröring för bättre avslappning, cirkulation och allmänt välbefinnande. En mjuk och följsam massage av hela kroppen eller t.ex. nacke och axlar eller fötter och ben.
 • Aromamassage – för dig som vill få både kropp och sinne i balans genom terapeutisk massagebehandling i kombination med klinisk aromaterapi. Exempel: Avslappning, Energi, Värk, Hormoner, Mage, Trygghet, Livsenergi m.m.
 • Lymfdränage Dr. Vodder – för dig som besväras av t.ex. svullnader och ödem, eller för dig som har värk, eller du som vill stödja rehabilitering efter skador, eller som vill göra en detox. Kan ges i ansiktet eller för kroppen. Tas oftast i kur med en serie behandlingar.
 • Fotobiomodulation LLLT – Medicinsk laserbehandling (LLLT = Low-Level Laser Therapy) som minskar inflammation och smärta, förbättrar cirkulation samt sårläkning.
 • Integrativ konsultativ behandling – för dig som önskar en djupare konsultativ behandling av både insidan och utsidan. Ett omfattande stödjande samtal om livsstil och välmående kompletteras med en kortare mjuk undersökande massage.
 • Rådgivning – för dig som önskar få hjälp av din terapeut för en specifik och avgränsad frågeställning utifrån dina personliga förhållanden. (Denna tjänst Rådgivning är en mera ingående, enskild rådgivning än den Produktrådgivning som ingår kostnadsfritt vid köp av varor.)
 • Program med Hårmineralanalys, 3 månader – för dig som vill optimera din hälsa med hjälp av ett skräddarsytt kost- och kosttillskottsprogram baserat på exakta mätvärden på mineralstatus, ämnesomsättning och näringsupptag. Vi jämför hårmineralanalysens rapport med en utförlig hälsoprofil och ger dig en personlig handlingsplan med konkreta insatser gällande kost, tillskott och livsstil. Under vårt möte förklarar vi sambandet mellan dina värden och ditt mående. Kan även ges på distans via mejl/ telefon.
 • Program med Födoämnesintoleransprov, 6 månader – för dig som misstänker att det är något i din kost som skapar en inflammation som ger ett försämrat mående. Vi använder Födoämnesintoleransprov från Biotek och ImuPro som finns i flera olika storlekar. Vi kompletterar analysrapporten med en utförlig hälsoprofil och ger dig en omfattande rådgivning där vi förklarar sambandet mellan dina värden och ditt mående. Du får en personlig handlingsplan med konkreta insatser gällande kost, tillskott och övrig livsstil. Kan även ges på distans via mejl/ telefon.
 • Kurser och Grupper – för er som önskar arbeta tillsammans i grupp med kompetent och trygg vägledning för att ta ett rejält kliv mot en hälsosammare livsstil.

Läs mer om hårmineralanalys här.

 

Villkor för behandling och avbokning:

Observera att vi inte kan ge behandling till dig om du har en pågående infektion i kroppen, till exempel om du är förkyld eller har någon form av utslag. Ring om du är det minsta osäker! Avbokning fram till 24 h innan bokad tid. Ej utnyttjad bokning faktureras med halva beloppet.

Utvalda artiklar

 • Aromamassage

  Så här går det till att boka en tid hos Turkos

  Vår tjänst Rådgivning är det snabbaste sättet att få vår hjälp, och ett bra sätt att börja som klient hos oss. Tider finns varje vecka för rådgivning, i kliniken eller distans. Vid fördelningen av tider till behandlingar ger vi förtur till klienter med pågående handlingsplan och trogna kunder som gör regelbundna köp i vår butik eller webbshop. Boka själv via BokaDirekt.se eller kontakta oss på telefon 063-122313 eller mejl info@turkos.se
 • Turkos butiken

  Kontakta oss

  Välkommen till Turkos klinik & butik Östersund! I kliniken har vi resultatinriktade tjänster för hållbart välmående. Du kan få en skön och välgörande

Utvalda produkter

Sitemap