om Turkos

 

elin-forgrund-helene-har

Turkos Klinik & Butik i Östersund är Årets Salong 2018

Vi är omåttligt stolta och glada över att Turkos Östersund utnämnts till Årets Salong vid Stockholm Beauty Week 2018. Vi tar utmärkelsen som inspiration till att fortsätta att utveckla vår klinik & butik med passion och omtanke för att integrera ansikte, kropp och själ för ett hållbart välmående.

Kunskap och Omtanke för Hud, Hälsa och Sinne

Vi på Turkos gör allt för att ge dig ett rikare liv. Det gör vi genom att vi hjälper dig med din inre och yttre hudvård, din balans i livet och din hälsa. Det hänger ju ihop, och vi vet att ett holistiskt synsätt på välmåendet ger det bästa resultatet. Vår ambition är att vi vill vara en trygg och vänlig resurs för hela kroppens välmående för hela familjen, genom hela livet.

Turkosmetoden

Vi har stor erfarenhet av både hudvård och hälsa som vi gärna delar med oss av till dig. Turkosmetoden innebär att vi arbetar med att hitta och åtgärda orsaken till brister och obalanser med hjälp av flera olika behandlingstekniker och angreppssätt, både inifrån och utifrån. I dess enklaste form kan det innebära att vi rekommenderar kosttillskott för att komma tillrätta med ett enklare hudproblem eller en bra olja som dämpar inflammation och värk, och i mera omfattande form innebär det att vi tar oss an en process som leder till en mera hållbar livsstil där vi stöttar med konsultation inklusive provtagning/ analys, kurbehandling och en aktiv handlingsplan.

Vid en konsultation hos oss kan vi vid behov ta ett antal olika prover för att få veta t.ex. mineralstatus, hormonbalans eller för att hitta eventuell födoämnesintolerans. Med ett sådant underlag kan vi lägga upp exakt rätt insats i en handlingsplan, vilket ger en snabbare och säkrare väg till ny hälsa. En handlingsplan innehåller rekommenderade produkter, eventuellt en serie behandlingar om du behöver det, samt ett omfattande självhjälpsprogram med kost, motion och övriga delar du kan jobba vidare med på egen hand med vårt stöd.

Läs gärna mer i Kunskapsbanken, eller kontakta oss för att få veta mer!

Behandlingar i vår klinik

En behandling hos oss på Turkos klinik i Östersund utformas alltid helt efter dina behov för att kunna uppnå bästa resultat. Du kan alltid vara säker på att du valt rätt behandling, för den är för dig! Du har flera olika behandlingar att välja på för både kropp och ansikte, och vi ger konsultationer för hud och hälsa både i kliniken och på distans.

Hos oss får du terapeutens fulla uppmärksamhet och omtanke, under hela din bokade tid. Vi använder endast utvalda ekologiska produkter som är säkra och ger resultat. En stund hos oss ger ro för kropp och själ, och du går vidare med ny energi och ett strålande yttre!

Butiken i Östersund

Turkos Östersund finns på Köpmangatan 34 i Östersund nära Storsjön. Doften av hälsobringande oljor kommer att avslöja när du närmar dig. Vår butik erbjuder allt du behöver för din hudhälsa och ditt välbefinnande, inklusive lite flärd som ger guldkant på livet. Hos oss finns ett brett utbud av kosttillskott, hudvård, och vardagshygien för hela familjen samt en hel del spännande makeup och ekologiska parfymer.

Webshop

Vi har även en webshop där vi på ett enkelt sätt erbjuder våra omsorgsfullt utvalda kosttillskott, hudvårdsprodukter, makeup, parfymer och vardagshygienvaror till dig, praktiskt levererat i ett paket hem till dig eller närmaste ombud!

För våra adress- och kontaktuppgifter och våra öppettider, se här!

 

 

Fri frakt vid beställning över 400 kr