Om Turkos

 

elin-forgrund-helene-har

Turkos Klinik & Butik i Östersund utsågs till Årets Salong i Sverige vid Stockholm Beauty Week 2018

Vi är omåttligt stolta och glada över att Turkos Östersund utnämnts till Årets Salong i Sverige vid Stockholm Beauty Week 2018. Vi tar utmärkelsen som inspiration till att fortsätta att utveckla vår klinik & butik Det gör vi med passion och omtanke för att integrera ansikte, kropp och själ för ett hållbart välmående.

Kunskap och Omtanke för Hud, Hälsa och Sinne

Vi på Turkos gör allt för att ge dig ett rikare liv. Här hjälper vi dig med din inre och yttre hudvård, din balans i livet och din hälsa. Det hänger ju ihop! Vi vet att ett holistiskt synsätt på välmåendet ger det bästa resultatet. Vår ambition är att vi vill vara en trygg och vänlig resurs för hela kroppens välmående för hela familjen, genom hela livet.

Turkosmetoden

Vi har stor erfarenhet av både hudvård och hälsa som vi gärna delar med oss av till dig. Turkosmetoden innebär att vi arbetar med att hitta och åtgärda orsaken till brister i välmåendet med hjälp av flera olika behandlingstekniker och angreppssätt, inifrån och utifrån. I dess enklaste form kan det innebära att vi rekommenderar kosttillskott för att åtgärda ett enklare hudproblem eller en bra olja som lindrar värk. I mera omfattande form innebär det att vi tar oss an en process som leder till en mera hållbar livsstil. Då stöttar vi dig med konsultation inklusive provtagning/ analys, kurbehandling och en aktiv handlingsplan.

Vid en konsultation hos oss kan vi vid behov ta ett antal olika prover för att få veta exakt vad som brister. Vi utför analys av t.ex. mineralstatus, hormonbalans och födoämnesintolerans. Med ett sådant underlag kan vi lägga upp exakt rätt insats i en handlingsplan, vilket ger en snabbare och säkrare väg till ny hälsa. En handlingsplan innehåller rekommenderade produkter, eventuellt en serie behandlingar om du behöver det, samt justeringar i livsstil. det senare innebär ett omfattande självhjälpsprogram med kost, motion och övriga delar du kan jobba vidare med på egen hand med vårt stöd.

Läs gärna mer i Kunskapsbanken, eller kontakta oss för att få veta mer!

Behandlingar i vår klinik

En behandling hos oss på Turkos klinik i Östersund utformas alltid helt efter dina behov för att kunna uppnå bästa resultat. Du kan alltid vara säker på att du valt rätt behandling, för den är för dig! Du har flera olika behandlingar att välja på för både kropp och ansikte. Vi ger konsultationer för hud och hälsa både i kliniken och på distans.

Hos oss får du terapeutens fulla uppmärksamhet och omtanke, under hela din bokade tid. Vi använder endast utvalda ekologiska produkter som är säkra och ger resultat. En stund hos oss ger både resultat och ro för kropp och själ. Du går vidare med ny energi och ett strålande yttre!

Butiken i Östersund

Turkos Östersund finns på Köpmangatan 34 i Östersund nära Storsjön. Doften av hälsobringande oljor kommer att avslöja när du närmar dig. Vår butik erbjuder allt du behöver för din hudhälsa och ditt välbefinnande, inklusive lite flärd som ger guldkant på livet. Hos oss finns ett brett utbud av kosttillskott, hudvård, och vardagshygien samt en hel del spännande makeup och ekologiska parfymer.

Webshop

Vi har även en webshop där vi på ett enkelt sätt erbjuder våra omsorgsfullt utvalda kosttillskott, hudvårdsprodukter, makeup, parfymer och vardagshygienvaror till dig, praktiskt levererat i ett paket hem till dig eller närmaste ombud!

 

Om oss på Turkos

När du ringer eller skriver till Turkos eller då du besöker oss i vår klinik & butik i Östersund möts du av samma engagerade och kompetenta människor, kärnan i Team Turkos:


Gabriela Lexmyr Lindström

Gabriela Terapeut TurkosÄgare/ Terapeut. Gabriela är funktionsmedicinare, diplomerad Hudvårdsterapeut, näringsmedicin, dipl. lymfterapeut, cert. hårmineralanalys, cert. födoämnesintolerans. Basmedicinsk utbildning och ett större antal vidareutbildningar inom områdena hudvård, hormoner, klinisk aromaterapi, fytoterapi, manuella terapier, kroppsläsning, nutrition och hälsa/ välmående. Hela livet intresserad av hälsa och hudvård. Över 20 års yrkeserfarenhet. Tidigare verksam som språklärare på grund och gymnasieskola. Utbildning i språk och pedagogik vid Mittuniversitetet och Umeå Universitet.

Gabrielas inlägg i Kunskapsbanken:


Mats Lindström

Mats TurkosÄgare/ Administratör Webshop. Mats har över 10 års erfarenhet av kosmetika och kosttillskott med flera branschutbildningar inom områdena. Bakgrund som ingenjör och projektledare inom telekommunikation, och tidigare verksam som avdelningschef inom Försvarsmakten. Utbildning inom kommunikation vid Mittuniversitetet.

Mats inlägg i Kunskapsbanken:

 

 


Helene Nilsson

Helene Terapeut TurkosTerapeut. Helene är funktionsmedicinare, certifierad näringsmedicin, diplomerad lymfterapeut, cert. hårmineralanalys, cert. födoämnesintolerans. Ett antal vidareutbildningar inom områdena hudvård, hormoner, aromaterapi, näring, stresshantering och hälsa/ välmående. 15 års yrkeserfarenhet i hälsa och välmåendesektorn. Certifierad inom flera hälsotester och analyser. Tidigare verksam som hälsokostrådgivare och sjuksköterska. Utbildad Sjuksköterska vid Mittuniversitetet.

Helenes inlägg i Kunskapsbanken:

 


 

För våra adress- och kontaktuppgifter och våra öppettider, se här!

 

 

Ge oss gärna en bra recension hos Google!
Vi blir jätteglada om du ger oss ett bra betyg hos Trustpilot!

 

Fri frakt vid beställning över 400 kr
Sitemap