Hälsa

Hälsa

Här på Turkos får du hjälp att ta hand om din hälsa och ditt välmående på bästa möjliga sätt. Vår erfarenhet av att arbeta med hälsa och välmående är att allt hänger ihop, och att det finns en orsak bakom varje krämpa eller besvär. Genom att arbeta med en funktionsmedicinsk, holistisk och individuell metod där kost och livsstil är en viktig del får vi se fina resultat hos våra klienter varje dag.

Vi kan bland annat hjälpa dig att stärka ditt immunförsvar och ge dig lite mer energi i livet. Vi kan ge dig en bättre balans i dina hormoner som i sin tur påverkar hela kroppen för både män och kvinnor, unga och gamla. Vi kan hjälpa till att få bättre ordning på magen som har så stor påverkan på vardagen och välmåendet. Vi hjälper även till att lindra värk och att hitta och åtgärda inflammation eller andra orsaker bakom den. Vi kan också lindra svullnader som t.ex. trötta ben eller annat som beror på dålig cirkulation i lymfan. Hälsa och välmående sitter inte bara i kroppen, den är minst lika mycket kopplad till själslig balans, och även där kan vi hjälpa dig.

Vi på Turkos ger välgörande och sköna behandlingar som ger goda resultat för kropp och hälsa, och i vår butik finner du ett stort sortiment med kosttillskott, och massor med kroppsoljor och andra produkter som du kan använda för egenvård. Vi erbjuder även konsultationer och rådgivning med turkosmetoden för dig som vill optimera din hälsa genom att göra de hållbara goda valen i din vardag som gör dig friskare och starkare för var dag.

Läs mer under varje tema här nedan för att se vad du kan göra själv för din kropp, din hälsa och ditt välmående, och vad vi på Turkos kan hjälpa dig med!

Utvalda produkter

Sitemap