En Hårmineralanalys går att göra både på Distans och fysiskt på plats här hos oss.

En Hårmineralanalys ger en tillförlitlig bild över förekomsten av mineraler (Nutritional Elements, 15 st) och spårämnen (Additional Elements, 14 st) samt eventuell förekomst av giftiga tungmetaller (Toxic Elements, 8st) i kroppens vävnad. Den ger oss information om näringsupptag, visar viss hormonell balans och anger aktivitet i ämnesomsättningen. Utifrån kunskap om hur kroppen är uppbyggd och hur de olika organen arbetar kan vi dra slutsatser om status och funktion i kroppens system. Framförallt ger det oss bra kunskap om vad som behövs för att göra en framgångsrik mineralbalansering.

Så här går det till

Det första du behöver göra är att klippa lite av håret på huvudet. Om du bor nära Östersund så finns det 2 varianter, antingen komma hit till butiken och klippa håret eller göra det själv hemma. Det är inte svårt men kan vara bra att be någon om hjälp då man helst klipper håret bak i nacken.

Hårmineralanalys Hårprov
Hårprov till Hårmineralanalys. Håret vägs upp på en pappersvåg som ingår i testkitet. Det behövs 150 mg hår. Den del av håret som växt närmast skallen används, resten klipps av och är överflödigt. Räkna ca 1cm/ månad som ska analyseras. Håret som ska till labbet för analys stoppas i medföljande lilla kuvert, som måste vara märkt med ett Analys-ID som vi får av labbet när vi registrerar testet. Hårprovet läggs sedan i ett förberett brev som läggs på postlådan.

Tid för genomgång av analysen bokas om ca 4 veckor från det att man skickar in sitt hår.

Alternativ

Vi har tre alternativ att välja på när man önskar göra en Hårmineralanalys:
Alt 1 kostar 1600:- endast analys, utan genomgång/handlingsplan
Alt 2 kostar 2190:- och innefattar 3 månaders handlingsplan
Alt 3 kostar 2490:- och innefattar 3 + 2 månaders handlingsplan med en avstämning samt en ny hälsoprofil efter de tre första månaderna.

Alternativ 2 o 3 innefattar pris för analys, eventuell klippning av håret samt 45 minuter rådgivning och genomgång av Hårmineralanalysen. Här ingår även en individuell handlingsplan med ett skräddarsytt kosttillskottsprogram med uppföljning enligt det program och tidsschema man valt. Här ingår också att i samband med att man klipper håret fyller i en hälsoprofil, som är till grund för den individuella handlingsplanen. Hälsoprofilen fångar upp övriga aspekter i ditt välmående och ger en tydlig anvisning till var vi ska fokusera insatserna och följs upp under programmet. Alternativ 1 är endast analys, utan genomgång/handlingsplan av svaret.

Det finns alltid möjlighet till stöd och råd under tiden som man balanserar sig med hjälp av sina rekommenderade tillskott, detta bokas separat för att det ska bli så optimalt som möjligt för just dig.

Du bokar din Hårmineralanalys genom att maila eller ringa 063-122313, Välkommen!