Vad våra kunder och klienter säger om oss

Här kan du läsa vad våra kunder och klienter säger om Turkos. Låt dig inspireras av deras upplevelser och berättelser om sina personliga hälsoresor. Vi hoppas att du också vill komma till oss på Turkos! Här kan du läsa med om oss.

Du som känner att du har en upplevelse från Turkos som du vill dela med dig av får gärna mejla oss!

Här kan du läsa fler omdömen och själv lämna en recension hos Google!

Balansering med Hårmineralanalys

Hårmineralanalys har påverkat mig väldigt positivt. Jag har känt mig trött, utmattad och svag under en lång period som jag försökte lösa med vanliga vitaminer som går att köpa i matbutiker. Eftersom det inte gjorde nån skillnad så bestämde jag mig att ta professionellt hjälp. Med hjälp av analysen och de vitaminer jag fått känner jag mig starkare, piggare, mera utvilad och har förmågan att klara en hel dag utan att känna mig trött. /Merve

Första besöket hos Turkos var omtumlande

Våren 2019 började jag min resa mot ett friskt och sunt liv och en välmående kropp. Första besöket hos Turkos var omtumlande. Först skulle jag lägga om kosten, ta bort mejeriprodukter och alla födoämnen som min kropp inte mådde bra av, sen tillföra kosttillskott och bra födoämnen för att läka kroppen från inflammationer. Jag har stött på gupp på vägen, men med all den kunskap som Helene och Gabriela har, så har vi fixat guppen Så tacksam för deras stöttning och pepp. Har lärt mig tålamod och hur min kropp svarar på läkningen. Ibland har det varit tufft, men jag har aldrig känt för att ge upp. Är så stolt över vad jag har åstadkommit. Nu vet jag vad min kropp behöver och mår bra av. Ångrar inte mitt beslut våren 2019. /Anneli

Bra service och snabb leverans

Enkel och bra webbshop med bra utbud. Snabb och smidig leverans. Jag är 100% nöjd!

Hos Turkos får jag alltid kunskap och omtanke

Varje gång jag kommer till Turkos får jag den hjälp jag behöver, och ett trevligt bemötande. Välsorterat utbud av kosttillskott och hudvårdsprodukter i butiken.


En oas med välmående

Stans skönaste behandlingar! Varje gång jag fått en behandling hos Gabriela och Helene svävar jag på små moln resten av dagen och veckan.


Sitemap