Om Turkos

Välkommen till Turkos klinik & butik på Köpmangatan 34 i Östersund! Vi på Turkos är experter på inre och yttre hudvård och holistisk hälsa. Hos oss får du kunskap och omtanke för hållbart välmående för dig och hela din familj, genom hela livet.

Våra ordinarie öppettider är tisdagar till fredagar mellan klockan 12 och 17. Om du inte kan besöka oss på plats då är vår webshop ett bra alternativ för både shopping och nyttig läsning. Du kommer enklast i kontakt med oss på mejl eller telefon 063-122313. Gå till vår sida för Kontaktuppgifter och Öppettider för mera utförliga uppgifter om tillfälliga avvikelser i öppettider och andra kontaktmöjligheter.

Turkos Klinik & Butik i Östersund utsågs till Årets Salong i Sverige vid Stockholm Beauty Week 2018

Vi är omåttligt stolta och glada över att Turkos Östersund utnämnts till Årets Salong i Sverige vid Stockholm Beauty Week 2018. Vi tar utmärkelsen som inspiration till att fortsätta att utveckla vår klinik & butik. Det gör vi med passion och omtanke för att integrera ansikte, kropp och själ för ett hållbart välmående.

Behandlingar i vår klinik

En behandling eller konsultation hos oss på Turkos klinik i Östersund utformas alltid helt efter dina behov för att kunna uppnå bästa resultat. Vi kallar det för turkosmetoden. Du kan alltid vara säker på att du valt rätt behandling, för den är för dig! Du har flera olika behandlingar att välja på för både kropp och ansikte. Vi ger konsultationer för hud och hälsa både i kliniken och på distans.

Hos oss får du terapeutens fulla uppmärksamhet och omtanke, under hela din bokade tid. Vi använder endast utvalda ekologiska produkter som är säkra och ger resultat. En stund hos oss ger både resultat och ro för kropp och själ. Du går vidare med ny energi och ett strålande yttre!

Butiken i Östersund

Turkos Östersund finns på Köpmangatan 34 i Östersund nära Storsjön. Doften av hälsobringande oljor kommer att avslöja när du närmar dig. Vår butik erbjuder allt du behöver för din hudhälsa och ditt välbefinnande, inklusive lite flärd som ger guldkant på livet. Hos oss finns ett brett utbud av kosttillskott, hudvård, och vardagshygien samt en hel del spännande makeup och ekologiska parfymer.

Webshop

Vi har en webshop där vi på ett enkelt sätt erbjuder våra omsorgsfullt utvalda kosttillskott, hudvårdsprodukter, makeup, parfymer och vardagshygienvaror till dig, praktiskt levererat i ett paket hem till dig eller närmaste ombud!

 

Om oss på Turkos

När du ringer eller skriver till Turkos eller då du besöker oss i vår klinik & butik i Östersund möts du av samma engagerade och kompetenta människor, kärnan i Team Turkos:

Mats Lindström, Ägare/ Administratör Webshop. Biografi

Gabriela Lexmyr Lindström, Ägare/ Terapeut. Biografi

Helene Nilsson, Terapeut. Biografi

 

För våra adress- och kontaktuppgifter och våra öppettider, se här!

 

Ge oss gärna en bra recension hos Google!

🙂

Vi blir jätteglada om du ger oss ett bra betyg hos Trustpilot!

🙂

 

 

Fri frakt vid beställning över 400 kr
Sitemap