rosmarin bild

Rosmarin betyder Rosen från havet”,  och ansågs vara en symbol för lojalitet, minne och intelligens. Ökar koncentration och ökar cirkulation i kroppen. Finns bland annat i :

Energizing Rosemary Body Oil. Det är kroppsoljan för att få i gång cirkulationen i kroppen. Ger energi till både kropp och själ. Den innehåller rosmarin men också citron som verkar renande på vävnader den i sig ökar också fokus, apelsin ökar lymfflöde, myrra som verkar hudläkande och olibanum som är bra för andning.

Chamomille, Rosemary and Juniper Body Oil, det är kroppsoljan som verkligen verkar lindrande på värk och inflammation. Den innehåller kamomill och lavendel som förstärker varandras antiinflammatoriska och värklindrande effekter. Enbär som driver ut mjölksyra och rosmarin som just ökar cirkulation och syre 🙂

Anti-Cellulite Body Oil, denna olja är speciellt framtagen för att rå på celluliter. Den innehåller förutom rosmarin, citron också cypress som verkligen för i gång flödet.

Comfort Legs Body Oil denna olja är helt underbar för svullna ben! Den mest framträdande eteriska oljan är pepparmynta (behövs bara några droppar av den), rosmarin, renande citron, grapefrukt som verkar renande på levern, stärkande cypress och apelsin ingår i denna kroppsolja.

 

Kramar och solstrålar!