Här kommer en rapport från Hud & Kosmetik mässan 2015. Vi var med som utställare på Hud & Kosmetik mässan, som är en fackmässa som arrangeras av SHR och i år samkörde med Apotek och Egenvårdsmässan på Kistamässan. Här har vi lyckats samla nästan hela Turkos-gänget i vår monter.

Team Turkos: Mats, Peter Pote, Camilla Jönsson, Gabriela, Bitte, Elin, Beatrice

Team Turkos: Mats, Peter Pote, Camilla Jönsson, Gabriela, Bitte, Elin, Beatrice

Det var verkligen en rolig mässa! Tack alla fantastiska människor vi träffade, och alla som fixat med mässan! Det är svårt att hinna med allt under två intensiva dagar, men vi har ändå hunnit träffa många goda vänner, underbara återförsäljare och kunder, duktiga kollegor, kunniga och trevliga journalister och bloggare mm. Och så många trevliga nya bekantskaper och nya återförsäljare, som vi hoppas på ett långt och gott samarbete med!

Dag ett inledde vi med att ha en makeup show på stora scenen. Gabriela som presentatör och fantastiska makeup artisten Camilla Jönsson som sminkade vackra modellen Fanny H från MIKAs Stockholm. Vi återkommer med bilder som duktiga fotograf Leonard Gren tog på Fanny och Peter Pote.

Camilla Jönsson, Fanny H, Gabriela

Camilla Jönsson, Fanny H, Gabriela

Här en film från dagen skapad av modell och sångare Peter Pote <3

Den andra dagen var det oxå makeup på scenen, men då var det inte vi utan SM i Makeup som stod på programmet. Temat hette Fancy Organic, och det är vi och Nvey Eco naturligtvis med på som sponsor. Det kommer upp en film om det inom kort!

Gabriela höll föredrag båda dagarna; om ekolyx hudvård så klart men framför allt för att presentera de nyheter vi lanserade under mässan.

Den första nyheten är Alqvimias nya ansiktsserie Essentially Beautiful, som ni kanske redan hunnit se att vi nu fått hem. De underbara ansiktsserumen kommer nu i en vacker vit flaska av glas som har en praktisk pipett för enkel dosering. Njutning för hud och sinne!

Vi visade även upp det nya hudvårdsprogram som Nvey Eco tagit fram. Nvey Eco Hydro-Renew Pure Performance Organic Skin Care kallas det, och det består av fem stycken ansiktsserum för terapeuter. Serumen innehåller ett antal växtextrakt som är de mest kraftfulla antioxidanter som vi känner till, och används tillsammans med en apparatur i en effektiv föryngrande ansiktsbehandling. Vi kommer så klart att berätta mycket mer om den inom kort!

Läs mer om mässan på den här länken: www.hudochkosmetikmassan.se

Kramar och Solstrålar!