Naturkosmetika

Vårt utbud av naturkosmetika erbjuder ekologisk hudvård av finaste kvalitet. Fördelarna med naturkosmetik är många. Innehållet består av 100% naturliga råvaror, vilket är ett mycket skonsammare alternativ för både din kropp och miljön. Naturkosmetik gör din hud stark och ger den vacker lyster. Oberoende av hur dina behov ser ut och vad du eftersöker kan vi på Turkos hjälpa till att hitta rätt produkter utifrån dina unika behov och förutsättningar.

På vår ekoklink arbetar vi med engagemang där målsättningen är att bidra med terapeutisk kunskap samt känsla för flärd och lyx till den svenska marknaden med fokus på naturkosmetika. Något man enligt vår mening göt bäst genom att hålla sig till god kvalitet, omtanke och genuina ekologiska ingredienser.

På Turkos ekoklinik erbjuds ett stort utbud av naturkosmetika

Naturkosmetika innehåller näringsämnen som vår hud behöver för att hålla sig vacker och frisk. När naturkosmetikens strikta krav på innehåll kombineras med den medicinska hudvårdens resultatfokusering får man bäst resultat!

Den naturliga lyxen är äkta lyx! Hör gärna av dig till någon av våra professionella hudterapeuter när du behöver hjälp att hitta rätt bland naturkosmetika. Hjärtligt välkommen till oss på Turkos.

Fri frakt vid beställning över 400 kr