Här sammanfattar vi i text de viktigaste lärdomarna från denna kurs.

  • Det är kul att göra kurser
  • Det är kul att gå kurser
  • Alla vill gå Turkos kurser

Och så kan vi lägga till massor med text

Text:

Tack för att du handlar med omtanke! Med de här varorna önskar vi dig hållbar skönhet och hälsa. Turkos mission är att bidra till ett hållbart välmående för dig och din familj genom hela livet. Kunskap och Omtanke är vår stolthet, och ingår alltid på köpet för dig som är kund hos Turkos.

Vi tipsar om Kunskapsbanken på turkos.se där du kan hitta information om inre och yttre hudvård och hälsa. Häng gärna med oss i sociala medier för motivation och snabba nyheter från oss om kampanjer och annat spännande.

Du har alltid tillgång till kostnadsfri och kompetent produktrådgivning när du handlar hos oss. När du har mer omfattande frågor och önskar vårt stöd att optimera ditt välmående erbjuder vi vår Rådgivning. Ges även på distans.

När du är registrerad kund hos oss håller vi koll på din hudvård och dina kosttillskott. Det gör att vi kan ge dig personlig service och en trygg rådgivning. Och så får du hjälp att komma ihåg vad du brukar köpa.

Du får poäng på alla köp hos Turkos. Ditt poängsaldo står på kassakvittot; 1 poäng är värd 1 krona. Du behöver bara mejla oss när du vill använda dina poäng till att handla varor. Just nu ger vi dessutom en extra bonus vid poängköp av anvisad Rådgivning!

Och du! Ge oss gärna ett bra betyg hos Google. Det betyder mycket för oss!

Välkommen till Turkos!