Boka Rådgivning hos Turkos terapeuter för dina bonuspoäng

Du har intjänade bonuspoäng hos Turkos som du kan handla för

Du vet väl att du tjänar in poäng på alla köp du gör hos oss på Turkos? Gäller både i webshopen och i butiken, och såväl produkter som tjänster. Du kan själv se ditt poängsaldo på ditt kvitto; 1 Poäng = 1 kr. Här kan du läsa mer om Turkos Bonussystem. Dina intjänade poäng kan du sedan använda för att handla med här hos Turkos. Poängköp finns inte som betalningsalternativ i webshopen, men om du mejlar oss så löser vi det manuellt med poängbetalning och leverans av varorna.

Du får en extra bonus när du köper Rådgivning för dina Poäng

Vi erbjuder en extra bonus för alla som använder poängen till att köpa en Rådgivning hos våra kompetenta terapeuter. Du får rådgivningen för halva priset vid poängköp!
Exempel: Rådgivning Löpande Uppföljning kostar 200 kronor, den får du för 100 Poäng.

Mejla din fråga om Hud, Hälsa och Livsstil till info@turkos.se, eller direkt till din terapeut om du har ett pågående program för ökat välmående. Skriv att du vill få rådgivningen för dina poäng. Du får då ett utförligt och personligt svar från en av Turkos terapeuter inom några dagar.

Givetvis ger vi alltid gratis produktrådgivning i samband med köp av kosttillskott, hudvårdsprodukter och vardagshygien. Våra Rådgivningar är en mera omfattande personlig tjänst som utförs av våra mest erfarna terapeuter.

Välkommen till Turkos – Kunskap och Omtanke ingår!

Sitemap