En sinnlig handgjord kroppsolja till Mors dag

Passa på att uppvakta Mor på Mors dag med en unik handgjord kroppsolja till specialpris! Nu har vi framställt en omgång exklusiva kroppsoljor i 30 ml flaskor till er som vill prova på de omtalade kroppsoljorna från Turkos. Finns att få i tre ljuvliga dofter; var och en med sin egen unika aromaterapeutiska effekt på kropp och sinne.

Finns i butiken nu. Pris 199 kr, volym 30 ml.

Välj mellan följande dofter och förmåga:

ROGIVANDE
En behaglig olja med en tydlighet av dofter som lugnar din kropp och sinne. Perfekt att använda till kvällen eller till dig som önskar stärka din själsliga balans i livet. Dofter från de eteriska oljorna av Citron, Apelsin, Geranium, Sandelträd, Cederträ Boswelia, Kamfor och Myrra.

INSIKT
En mjuk och sinnlig olja som är upplyftande och lugnande för själen. Stödjer din lymfa och bjuder på ett välbehag av dofter som harmoniserar hela dig. Dofter från de eteriska oljorna av Apelsin, Citron, Mejram. Pomerans, Geranium, Lavendel, Isop, Ylang Ylang och Cederträ.

FÖRTROLIGHET
En uppfriskande och ljuvlig olja med läkande egenskaper med solsken i sinnet. Ger dig en känsla av välbehag och inre lugn. Dofter från de eteriska oljorna av Apelsin, Citron, Myrra, Sandelträ, Bergamott, Geranium, Olibanum och Vanilj.

Fri frakt vid beställning över 400 kr
Sitemap