Kampanj på Turkos Hårmineralanalys

Förbättra ditt välmående nu med Turkos Hårmineralanalys!

Nu får du 10 % rabatt på Turkos Hårmineralanalys, och dessutom bjuder vi på en burk Alpha Plus Digestzym 180 tabl. Du sparar 650 kr direkt, och framför allt får du ovärderligt bättre välmående för livet!

Kampanjen pågår från fredag 16 april till och med söndag 2 maj.

Betala för hårmineralanalysen i butiken eller direkt här i webbshopen: Hårmineralanalys med Handlingsplan 3 månader

Du får 10 % rabatt på hela tjänsten Hårmineralanalys, och du får din Digestzym utan extra kostnad (värde 431 kr) utan att du behöver lägga till den i varukorgen. Testkit och all information du behöver för hårprovet kommer i samma paket till dig.

Om Turkos Hårmineralanalys

Turkos Hårmineralanalys ger dig en hållbar förbättring av ditt välmående med hjälp av en tillförlitlig labbanalys och kompetent expertis. Här hos Turkos får du förutom en tydlig sammanställning över din kropps mineralbalans även en utförlig Funktionsmedicinsk Hälsoprofil och en ordentlig Konsultation där du får en personlig Handlingsplan som tar dig till ditt hälsomål på 3-4 månader.

Om Alpha Plus Digestzym

Nu får du en extra bra start på att optimera din hälsa och stärka ditt immunförsvar. Alpha Plus DigestZym stödjer och förbättrar näringsupptaget så att kroppen kan tillgodogöra sig alla näringsämnen i mat och tillskott. Med DigestZym får du en perfekt start på din mineralbalansering!

 

Om du vill veta mer, eller om du vill boka tid och beställa manuellt så är du varmt välkommen att mejla oss på info@turkos.se eller att ringa oss på 063-122313

Passa på du också att ge dig själv möjlighet att göra en hållbar förbättring av ditt välmående!

Sitemap