Förbättra ditt välmående nu med Turkos Hårmineralanalys!

Passa på nu att göra en hållbar förbättring av ditt välmående med hjälp av Turkos Hårmineralanalys. En bra start för dig som vill ta ett helhetsgrepp på att optimera din hälsa och stärka ditt immunförsvar. Alpha Plus DigestZym stödjer och förbättrar näringsupptaget, så att kroppen kan tillgodogöra sig alla näringsämnen i mat och tillskott. Med DigestZym får du en perfekt start på din mineralbalansering!

Kampanjen avslutad

Välj mellan Hårmineralanalys med Handlingsplan 3 månader och Hårmineralanalys med Handlingsplan 5 månader. Om du vill veta mer, eller om du vill boka tid och beställa manuellt så är du varmt välkommen att mejla oss på eller att ringa oss på 063-122313

Turkos Hårmineralanalys

Vår tjänst Hårmineralanalys är ett program med fyra delar som ger dig allt du behöver i form av kunskap, insikt, motivation och en tydlig plan för att genomföra en hållbar förbättring av din hälsostatus.

Själva håranalysen ger oss kunskap om ditt näringsupptag i exakta siffror, och en funktionsmedicinsk hälsoprofil ger oss överblick och insikter om alla aspekter i din livsstil och ditt välmående. Den kunskapen och insikten behandlar vi i ett konsultativt samtal där vi klargör sambandet mellan mineralbalansen och graden av välmående, och identifierar de delar som ger dig starkast motivation att ta tag i. De delarna bildar din personliga handlingsplan med enkla och konkreta insatser som steg för steg under 3 – 5 månader tar dig till en optimal hälsa.

Nu har du vad du behöver för att klara av jobbet. Du har en tydlig lista över de kosttillskott du behöver för din mineralbalansering, och i din handlingsplan har du även avsnitt om kost och övriga livsstilsfaktorer som tar dig till ditt mål på ett varaktigt och hållbart sätt.

Vi ger dig stöd hela vägen

Om du under resans gång känner att du behöver stöd så finns vi till hands på Turkos. Vi håller kontakten på ett naturligt sätt när du fyller på dina kosttillskott och ev. andra varor. Om du önskar mer stöd så är det enkelt att boka en kortare rådgivning.

Med vårt förmånliga bonussystem får du poäng på allt du handlar hos oss, och den poängen har dessutom dubbelt värde när du använder dem till våra Rådgivningar. Allt för att du ska få så goda förutsättningar som möjligt att skapa hållbart välmående i ditt liv!

Så här går det till att göra hårmineralanalysen på distans

En Hårmineralanalys kan utföras helt på distans via mejl och telefon. Du får ett testkit hemskickat så att du med lite hjälp kan ta själva hårprovet. Du får också en funktionsmedicinsk hälsoprofil från oss där du skattar din hälsa i ett antal olika aspekter. Efter att det är inskickat tar det ca tre veckor tills vi får in provsvaret från labbet i USA. Därefter tar det en vecka för oss att hinna studera resultatet och att ta fram en plan för din hälsooptimering som du får vid vårt samtal.

Vi har erfarenheten och kompetensen som ger resultat

Våra erfarna terapeuter har gjort över trehundra hårmineralanalyser, plus hundratals övriga analyser och rådgivningarmed klienter i hela Sverige. Vi ser utmärkta resultat, från bra till fantastiska, i våra klienters hälsa och välmående.

Passa på du också att ge dig själv möjlighet att göra en hållbar förbättring av ditt välmående!

Fri frakt vid beställning över 400 kr
Sitemap