Aktuell information om Turkos med anledning av Corona

Vi håller ihop!

Vi på Turkos håller oss uppdaterade om läget från dag till dag angående spridningen av Corona viruset och vi följer myndigheternas rekommendationer. Här samlar vi aktuell information om verksamheten hos Turkos. Sidan uppdateras vid behov, och detta är det som gäller nu:

Butiken är öppen

Vi har öppet som vanligt så att vi kan bistå er som behöver vår hjälp och våra varor. Det betyder att butiken är öppen tisdag till fredag mellan klockan 12 till 17. Kliniken med behandlingar och konsultationer enligt bokning. Webbshopen är så klart alltid öppen.

Behandlingar och Konsultationer

Den som har en bokad behandling är välkommen hit så som planerat så länge inget annat meddelats från oss. Den som vill avboka får naturligtvis göra det, och då är vi tacksam för besked med så god framförhållning som möjligt.

Den information som gäller är att det går bra att träffas och att få behandlingar för den som är frisk och inte har anledning att misstänka att hen kan bära på smitta. Sjuka, misstänkt smittbärande och personer i riskgrupp (äldre personer och personer med nedsatt kondition eller immunförsvar) isoleras i karantän och de ska därmed inte besöka klinik för behandling. För den som vill kan vi omvandla behandling i kliniken till en rådgivning på distans.

Vi är naturligtvis extra noggranna med våra rutiner för att hålla god hygien, och givetvis använder vi oss även av vår expertis och tillgång till produkter för att skydda både er kunder och klienter och oss själva genom yttre och inre immunförsvar. Vi kör för fullt med antiviral aromaterapi i alla rum här på Turkos!

Du som kommer till oss får tyvärr ingen kram eller handslag just nu. Vi sparar dem till senare kramkalas! Passa gärna på att tvätta dina händer och testa någon av våra tvålar när du är här. Obligatorisk handtvätt inför behandling och rådgivning enligt senaste direktiven.

Gratis frakt i webbshopen

Just nu erbjuder vi gratis frakt för alla leveranser till hela Sverige från vår webbshop. För att underlätta för er som vill handla på distans har vi tills vidare tagit bort avgiften för frakt. Vi har många varor i vårt sortiment som stärker immunförsvaret och ger förbättrat välmående. Det vill vi göra så tillgängligt som möjligt för er i denna tid.

Vi flaggar för att leveranstiderna kan bli längre än vanligt p.g.a. störningar i leveranskedjan och ojämn efterfrågan med tillfälliga glapp i varutillgång.

Lokal varuutlämning i Östersund

Om ni inte kan besöka oss i butiken på Köpmangatan 34 i Östersund inom våra öppettider, eller för att ni måste hålla er hemma, så har vi en lösning för det. Ring 063-12 23 13 så kan vi komma överens om utlämning. Vi vill också tipsa om att Destination Östersund nu erbjuder tjänsten Shopping Akuten för äldre och riskgrupper som inte ska besöka stan.

Hur ni kan hjälpa oss

Vi vill be er som har möjlighet att spara era intjänade poäng en tid i stället för att använda dem just nu att köpa varor för. Däremot vill vi som vanligt uppmuntra er till att använda poängen till våra Rådgivningar. Och fortsätt gärna att handla det ni behöver av kosttillskott, hudvård och vardagshygien hos oss! Det betyder mycket för oss. Det är risk att den här påfrestningen blir svår för alla näringsidkare inklusive oss, och då behöver vi hjälp av våra kunder för att överleva tills det är över. Tack för ert stöd!

Till sist

Ta väl hand om er! Vi klarar den här prövningen tillsammans. Var förnuftiga och tänk på smittspridning och riskgrupper. Om du har möjlighet så gör något för att hjälpa en äldre släkting, en granne eller en behövande medmänniska var som helst. Håll dig uppdaterad om viktig samhällsinformation och följ myndigheternas anvisningar. Undvik att sprida oro och desinformation. Stötta en hjälporganisation. Hjälp en företagare på din favoritbutik. <3

 

Här nedan tipsar vi om några saker som kan stärka det inre och yttre immunförsvaret och göra den här tiden lite lättare att gå igenom.

Fri frakt vid beställning över 400 kr
Sitemap