Aktuell information om Turkos med anledning av Corona

Vi håller ihop!

Nu har smittspridningen avtagit och Folkhälsomyndigheten har släppt på restriktionerna. Vi behåller en hög ambitionsnivå för att minimera smittspridning. Vi påminner om att vi alla även fortsättningsvis måste vara rädda om oss och varandra. Här samlar vi aktuell information om verksamheten hos Turkos. Sidan uppdateras vid behov, och detta är det som gäller nu:

Butiken är öppen och vi ger behandlingar precis som vanligt

Butiken är öppen tisdag – fredag mellan klockan 12.00 till 17.00.

Se sidan Kontakta Oss för aktuella öppettider.

I Kliniken ger vi behandlingar och konsultationer enligt bokning. Vi tipsar också om våra rådgivningar på distans.

Kontorstider/ telefon måndag – fredag mellan klockan 8 till 17.

Webbshopen är så klart alltid öppen.

Det är sällan trängsel hos oss, men vi uppmanar er som vill undvika trängsel att kolla i fönstret om det är flera personer före dig, och i så fall signalera med en vinkning eller med ringklockan vid dörren att du önskar handla.

Tvål och vatten, och handsprit, finns på kundtoaletten för den som önskar använda. Du får gärna passa på att testa våra tvålar och en klick handkräm.

Gratis frakt i webbshopen

Vi har gratis frakt för alla leveranser till hela Sverige från vår webbshop. Vi har många varor i vårt sortiment som stärker immunförsvaret och ger förbättrat välmående. Det vill vi göra så tillgängligt som möjligt för er.

Turkos Paketbox – Lokal varuutlämning i Östersund

Vi har en Paketbox för utlämning av varor dygnet runt. En trygg och bekväm lösning för er som inte kan besöka oss i butiken inom våra öppettider. Paketboxen sitter bredvid dörren till butiken. Du som beställer i vår webshop kan välja leverans i paketboxen. Du kan också ringa eller mejla oss med din beställning och få produktrådgivning direkt och sen hämta dina varor i paketboxen när det passar dig.

Behandlingar och Konsultationer

Du som har en bokad behandling är välkommen hit! Viktigt att inte du eller någon i din familj och umgängeskrets har symptom på förkylning eller sjukdom, och samma gäller naturligtvis även oss. Den som vill avboka får naturligtvis göra det, och då är vi tacksam för besked med så god framförhållning som möjligt. För säkerhets skull ombokar vi vid minsta lilla risk!

Vi tillämpar en karenstid på 30 dagar efter vaccination för att ge behandling. Våra behandlingar påverkar immunsystemet, och vi vill undvika att det inverkar på effekten av en vaccinering. Vi ber er att planera för detta, och kontakta oss för en ombokning om ni nyligen tagit någon typ av vaccin.

Naturligtvis är vi även fortsättningsvis mycket noga med våra hygien- och säkerhetsrutiner för begränsning av risken för smittspridning. Vi har expertis och tillgång till produkter för att skydda både er kunder och klienter och oss själva genom yttre och inre immunförsvar. Vi kör för fullt med antiviral aromaterapi i alla rum här på Turkos! Vi känner oss trygga och vi hoppas att ni också känner att ni är trygga hos oss.

Hur ni kan hjälpa oss

Fortsätt handla det ni behöver av kosttillskott, hudvård och vardagshygien hos oss. Ge oss en bra recension hos Google. Gilla, kommentera eller dela våra inlägg på Facebook och Instagram. Tipsa en bekant om oss. Ert stöd betyder allt för oss! Det är även fortsättningsvis tufft för alla näringsidkare inklusive oss, och då behöver vi hjälp av våra kunder för att överleva och återhämta oss. Tack för ert stöd!

Till sist

Ta väl hand om er! Var förnuftiga och fortsätt att tänka på smittspridning och riskgrupper. Om du har möjlighet så gör något för att hjälpa en äldre släkting, en granne eller en behövande medmänniska var som helst. Håll dig uppdaterad om viktig samhällsinformation och följ myndigheternas anvisningar. Undvik att sprida oro och desinformation. Stötta en hjälporganisation. Hjälp en företagare på din favoritbutik. <3

 

Här nedan tipsar vi om några saker som kan stärka det inre och yttre immunförsvaret.

Sitemap