Aktuell information om Turkos med anledning av Corona

Vi håller ihop!

Vi på Turkos håller oss uppdaterade om läget från dag till dag angående spridningen av Corona viruset och vi följer myndigheternas rekommendationer. Här samlar vi aktuell information om verksamheten hos Turkos. Sidan uppdateras vid behov, och detta är det som gäller nu:

Butiken är öppen precis som vanligt

Det betyder att Butiken är öppen tisdag – fredag mellan klockan 12.00 till 17.00.

I Kliniken ger vi behandlingar och konsultationer enligt bokning. Kontorstider/ telefon måndag – fredag mellan klockan 8 till 17. Webbshopen är så klart alltid öppen.

Se sidan Kontakta Oss för aktuella öppettider.

Gratis frakt i webbshopen

Just nu erbjuder vi gratis frakt för alla leveranser till hela Sverige från vår webbshop. För att underlätta för er som vill handla på distans har vi tills vidare tagit bort avgiften för frakt. Vi har många varor i vårt sortiment som stärker immunförsvaret och ger förbättrat välmående. Det vill vi göra så tillgängligt som möjligt för er i denna tid.

Vi flaggar för att leveranstiderna kan bli längre än vanligt p.g.a. störningar i leveranskedjan och ojämn efterfrågan med tillfälliga glapp i varutillgång.

Turkos Paketbox – Lokal varuutlämning i Östersund

Vi har skaffat en Paketbox för utlämning av varor dygnet runt. En trygg och bekväm lösning för er som inte kan besöka oss i butiken inom våra öppettider, på grund av social distansering (borde inte det heta Omtänksamt Utrymme i stället?) eller arbetstider. Paketboxen sitter bredvid dörren till butiken och den ser ut ungefär som en brevlåda förutom att den har en knappsats för kodlåset.

Så här går det till att använda Paketbox: Du beställer varor som vanligt i vår webshop och anger att du vill hämta ut varorna i butiken. Skriv en notering om du vill få leveransen i paketboxen. Du kan också ringa eller mejla oss med din beställning och få produktrådgivning direkt. Då kan du betala med Swish, enkelt och säkert. Alla uppgifter för Swish-betalningen (Swish-nummer, Kvittonummer för märkning av betalningen, Summan att betala) står på kvittot som du får tillsammans med dina varor. Du betalar alltså när du hämtat ut dina varor.

Vi packar dina varor och kvittot i en påse som vi märker upp med ditt namn. Påsen ställer vi i paketboxen, det kan bli flera påsar tillsammans så vi ber er att kontrollera att ni får med er rätt påse. Du får ett sms med dagens kod när vi ställt ut din påse. Sen är du välkommen att komma och hämta ut din påse när som helst på dygnet när det passar dig!

Behandlingar och Konsultationer

Den som har en bokad behandling är välkommen hit så som planerat så länge inget annat meddelats från oss. Den som vill avboka får naturligtvis göra det, och då är vi tacksam för besked med så god framförhållning som möjligt. För den som vill hålla social distansering rekommenderar vi våra rådgivningar på distans.

De direktiv som gäller är att det går bra att träffas och att få behandlingar för den som är frisk och inte har anledning att misstänka att hen kan bära på smitta. Sjuka, misstänkt smittbärande och personer i riskgrupp (äldre personer och personer med nedsatt kondition eller immunförsvar) isoleras och de ska därmed inte besöka klinik för behandling.

Vi är naturligtvis extra noggranna med våra rutiner för att hålla god hygien, och givetvis använder vi oss även av vår expertis och tillgång till produkter för att skydda både er kunder och klienter och oss själva genom yttre och inre immunförsvar. Vi kör för fullt med antiviral aromaterapi i alla rum här på Turkos!

Du som kommer till oss får tyvärr ingen kram eller handslag just nu. Vi sparar dem till senare kramkalas! Passa gärna på att tvätta dina händer och testa någon av våra tvålar när du är här. Obligatorisk handtvätt inför behandling och rådgivning enligt senaste direktiven.

Hur ni kan hjälpa oss

Fortsätt handla det ni behöver av kosttillskott, hudvård och vardagshygien hos oss. Ge oss en bra recension hos Google. Gilla, kommentera eller dela våra inlägg på Facebook och Instagram. Tipsa en bekant om oss. Ert stöd betyder allt för oss! Det är risk att den här påfrestningen blir svår för alla näringsidkare inklusive oss, och då behöver vi hjälp av våra kunder för att överleva tills det är över. Tack för ert stöd!

Till sist

Ta väl hand om er! Vi klarar den här prövningen tillsammans. Var förnuftiga och tänk på smittspridning och riskgrupper. Om du har möjlighet så gör något för att hjälpa en äldre släkting, en granne eller en behövande medmänniska var som helst. Håll dig uppdaterad om viktig samhällsinformation och följ myndigheternas anvisningar. Undvik att sprida oro och desinformation. Stötta en hjälporganisation. Hjälp en företagare på din favoritbutik. <3

 

Här nedan tipsar vi om några saker som kan stärka det inre och yttre immunförsvaret och göra den här tiden lite lättare att gå igenom.

Fri frakt vid beställning över 400 kr
Sitemap