Ekologiskt Smink

På Turkos säljer vi certifierat ekologiskt makeup i världsklass. De märken som ingår i vårt sortiment används och uppskattas av professionella makeup artister världen över. Sminket har även gjort stor succé hos vanliga medvetna kunder som uppskattar dess egenskaper och höga kvalitet.

Ekologisk makeup handlar om en filosofi där skönhet skapas i harmoni med naturen. Hos oss hittar du genuin ekologisk kosmetika i alla nyanser för naturlig och slående skönhet. Smink som vårdar och skyddar, samt ger energi och spänst. Framhäv din naturliga skönhet med ekologiskt smink!

Hos Turkos hittar du ett stort utbud av ekologisk Makeup

På Turkos ekoklink arbetar vi med målsättningen att bidra med vår terapeutiska kompetens, samt känsla för flärd och lyx till den svenska skönhetsmarknaden.

Inom vår verksamhet vill vi sammanfatta vår brinnande passion och ambition för att ta fram det absolut bästa som finns att hämta där naturkosmetikens strikta krav på innehåll kombineras med den resultatfokusering som görs inom medicinsk hudvård.

Äkta lyx finner du i naturen! Du är varmt välkommen att ta kontakt med våra professionella hudterapeuter för rådgivning och vidare assistans. Vi hjälper dig att hitta rätt bland vårt ekologiska smink.

Fri frakt vid beställning över 400 kr