Ekologisk Hudvård

Hos oss på Turkos finner du de absolut bästa hudvårdsprodukterna som naturen har att erbjuda. Vår ambition är att bistå våra kunder med resultatrik och terapeutisk förmåga kombinerat med känslan av flärd och lyx i form av marknadens mest exklusiva ekologiska hudvård. Dessa används vid alla behandlingar på vår klinik och går även att köpa i vår fysiska butik, samt på vår webbshop. Vårt sortiment består av omsorgsfullt utvalda märken och hudvård för alla hudtyper och behov.

Fördelarna med våra ekologiska produkter är många. Ekologisk hudvård är inte bara ett vänligare alternativ ur miljösynpunkt, utan också ett mycket bättre val för din hud. Genom att använda dig av vår exklusiva ekologiska hudvård får du en mer balanserad och starkare hud.

Ta hand om din hud och välj ekologiskt!

I vår webbshop hittar du ett stort utbud av exklusiv ekologisk hudvård

Den naturliga lyxen är äkta lyx! Frågar du oss gör man detta bäst genom att hålla sig till god kvalitet, omsorg och exklusiva ekologiska råvaror. Som dessutom är rena och naturliga innehåll motiverat med hälsan och miljön i åtanke.
På Turkos vill vi visa att de bästa resultaten hämtas där strikta krav på innehållet på ekologisk hudvård kombineras med den resultatfokusering som görs inom den medicinska hudvården. Under namnet Turkos vill vi sammanfatta vårt engagemang för att ta det allra bästa ur vårt hudvårdssortiment och sätta färg på den.

För vidare assistans och rådgivning angående vår exklusiva ekologiska hudvård är du hjärtligt välkommen till oss på Turkos. Ta kontakt med oss eller besök vår klinik så presenterar vi gärna vårt fullständiga sortiment och hjälper dig att hitta rätt produkt efter dina behov.

Fri frakt vid beställning över 400 kr