Turkos webbshop – kunskap och omtanke för hud, hälsa och välmående till dig och hela din familj

Välkommen till Turkos webbshop! Här kan du köpa kosttillskott, hudvård, smink, parfym och vardagshygien. Allt är omsorgsfullt utvalt av våra erfarna terapeuter. Vi lägger stor vikt vid att ta in utvalda, ekologiska, varumärken som garanterar säkra och effektiva resultat. När du handlar hos Turkos ingår alltid vår kunskap och omtanke för hud, hälsa och välmående. Tryggt och bekvämt för dig!

  • Experter på hälsa, inre och yttre hudvård och välmående sedan 2008. Vi använder våra produkter i kliniken varje dag, så vi har stor erfarenhet och vet vad som funkar.
  • Personlig omtanke och service. Vi är ett familjeföretag som är grundat i en passion i att sprida välmående.
  • Kostnadsfri produktrådgivning. Smidig kontakt med kompetent personal via telefon och mejl.
  • Förmånligt bonussystem med poäng på alla varuköp. Du får återbäring på alla köp.
  • Gratis frakt till alla i hela Sverige, från första kronan. Pålitliga och bekväma leveranser genom Postnord.
  • Konkurrenskraftiga priser. Vi följer rekommenderade riktpriser och bevakar så att priset hos oss inte är högre än hos andra seriösa butiker i Sverige.
  • Trygga köp. Säkert betalsystem, pålitliga leverantörer och partners.

När du handlar hos Turkos har du alltid tillgång till vår enastående kompetenta produktrådgivning, helt gratis. Här får du expertråd om vilken produkt som är bäst lämpad för ett visst syfte och hur den bör användas för bästa resultat. I vårt bonussystem kan vi se dina tidigare köp så att vi kan följa upp våra tidigare rekommendationer när du behöver fylla på. Om du önskar en personlig rådgivning är du välkommen att boka en Rådgivning.

Kontakt: ring 063-12 23 13 eller mejla info@turkos.se

Shoppa så här: Om du vet vad du vill köpa så är det enklast att gå direkt till rätt produktkategori i webbshopens meny och därifrån hitta dina produkter. Ett alternativ är att använda vår sökfunktion. Om det däremot är något du vill göra men du vet inte exakt vilka produkter du behöver så har vi sorterat alla produkter efter Funktion. Du kan få värdefulla tips på våra olika Temasidor, och i Kunskapsbanken.

 

Visar 1–20 av 359 resultat

Sitemap