Turkos webshop – kunskap och omtanke för hud, hälsa och välmående till dig och hela din familj

* Erbjudande! Vi har tagit bort fraktavgiften. Gratis frakt till alla i hela Sverige! *

Välkommen till Turkos webshop! Här kan du köpa kosttillskott, hudvård, smink, parfym och vardagshygien. Allt är omsorgsfullt utvalt av våre erfarna terapeuter med tanke på dig och din familj. Vi lägger stor vikt vid att ta in utvalda, oftast ekologiska eller naturliga, varumärken som garanterar säkra och effektiva resultat. När du handlar hos Turkos ingår alltid vår kunskap och omtanke för hud, hälsa och välmående.

  • Trygga köp. Säkert betalsystem, pålitliga leverantörer och partners.
  • Personlig omtanke och service. Vi är ett litet familjeföretag som är grundat i en passion i att sprida välmående.
  • Kostnadsfri produktrådgivning. Smidig kontakt med kompetent personal via telefon och mejl (se nedan).
  • Förmånligt Bonussystem med poäng på alla köp. Insamlade poäng gäller som betalmedel i vår butik och webbshop (se nedan). Extra bonus till tjänsten Rådgivning.
  • Gratis frakt till alla i hela Sverige, från första kronan. * Erbjudande just nu *. Pålitliga och bekväma leveranser genom Postnord och DHL.
  • Experter på Hälsa, Inre och Yttre Hudvård och Välmående sedan 2008.

Shoppa så här: Om du vet vad du vill köpa så är det enklast att gå direkt till rätt produktkategori i webbshopen och därifrån hitta dina produkter, alternativt använda vår sökfunktion. Om det däremot är något du vill göra men du vet inte exakt vilka produkter du behöver så har vi sorterat alla produkter efter Funktion. Du kan läsa mer på våra olika Temasidor, och i Kunskapsbanken.

Handla för insamlande Bonuspoäng: Det går inte att använda bonuspoäng i det betalsystem vi har till vår webbshop, Payson. Däremot går det alldeles utmärkt att hantera manuellt. Mejla oss så fixar vi det!

Kontakt: ring 063-12 23 13 eller mejla

 

 

Visar 1–20 av 367 resultat

Fri frakt vid beställning över 400 kr
Sitemap