Tack för att du vill ge oss ditt förtroende att ta hand om din kropp och hälsa!

Våra behandlingar och rådgivningar är mycket uppskattade och efterfrågade. En anledning till det är att vi ägnar mycket tid åt varje klient, både under själva behandlingen och i förberedelse och efterarbete. I vår planering har vi ca två månader framförhållning för bokningar.

Vid fördelningen av tider ger vi förtur till klienter med pågående handlingsplan och trogna kunder som gör regelbundna köp i vår butik eller webbshop. Vi reserverar regelbundet tider för nya klienter som vill skapa en handlingsplan och påbörja sin hälsoresa med oss.

Hur du kommer igång som klient

För att komma igång som klient hos oss med behandlingar kan du skapa dig en aktiv handlingsplan i en av våra konsultationer med hälsokartläggning för nya klienter. Det gör du genom att boka tjänsten Rådgivning med Handlingsplan eller någon av våra analyser, t.ex. Hårmineralanalys eller Födoämnesintoleransprov.

Du som har önskan om att få vår hjälp så snart som möjligt är välkommen att boka en Rådgivning. Det är det snabbaste sättet att få vår hjälp, och ett bra sätt att börja som klient hos oss. Vi har avsatt tider varje vecka för att kunna ta emot klienter på rådgivning, i kliniken i Östersund eller på distans via mejl eller telefon. Du kan själv se de tiderna och boka på vår bokningssida, se nedan.

Glöm inte Egenvården

Vi uppmanar dig att du startar i vår butik innan du kommer till vår klinik. På så sätt har du redan kommit en bit på väg inför behandlingen, och då får den större och mera hållbar effekt.

Det går att förbättra välmåendet en hel del på egen hand med bra produkter och några goda råd. Använd våra tjänster här på sidan som vägledning till att ta de första stegen mot ett rikare liv redan i dag, i väntan på behandling och ytterligare hjälp från oss. Läs mer under respektive tema och sök i Kunskapsbanken för att hitta vad som passar dig.

Du hittar ett stort sortiment av utvalda kosttillskott, hudvårdsprodukter och vardagshygien i Turkos butik och i vår webbshop. Vi är tacksamma för att du väljer att handla hos oss!

Om du känner att du behöver kompetent produktrådgivning är du välkommen att ringa eller mejla oss, eller passa på att fråga oss i butiken om du har möjlighet. Produktrådgivningen är alltid helt gratis hos oss!

Hur du bokar

För enkla bokningar av kortare avstämningar och rådgivningar rekommenderar vi att du använder vår bokningssida: Turkos klinik & butik, Östersund, city – Bokadirekt
Du är naturligtvis även välkommen att boka en tid vid ett besök i vår butik, eller på telefon 063-122313 eller mejl info@turkos.se. Välkommen!

Du som önskar boka en tid för behandling eller rådgivning hos oss på Turkos. Fyll i det här formuläret så tar vi hand om din önskan så snart vi kan.