Vår ambition med Turkos är att vi ska hjälpa så många som möjligt till ett rikare liv. Vi är passionerat engagerade i att hitta och behandla orsaker som sitter i vägen för välmående.

Vi arbetar med Turkosmetoden som utgår från ett holistiskt synsätt på huden, kroppen, själen och hälsan. När du kommer till oss behöver du inte veta exakt vad du vill att vi ska göra. Huvudsaken är att du vet vad du vill uppnå och vad du är beredd att göra för att lyckas med det. Då står vi vid din sida för att hjälpa dig att finna en väg framåt.

Turkosmetoden

Turkosmetoden innebär att vi kombinerar våra behandlingar med rådgivningar där vi gör upp en handlingsplan. I handlingsplanen finns de justeringar i livsstil som du själv gör i din vardag. Rådgivningen kan göras på distans eller i vår klinik i Östersund. Oftast börjar vi med en rådgivning, där vi undersöker vad som hindrar dig att må bra och bestämmer vad vi ska göra för att förbättra.

Som stöd kan vi då ta olika prover, som t.ex. hårmineralanalys, hormontest, födoämnesintoleransprov som ger ett exakt besked om ditt tillstånd. Här kan du läsa mer utförligt om hårmineralanalysen och om alla våra behandlingar.

Efter en rådgivning får du en handlingsplan som gäller kost, tillskott, övningar och övrig livsstil, samt produktrekommendationer som du kan börja med på egen hand men med vårt stöd. Därefter kommer du på regelbundna återbesök enligt det schema vi gjort upp med en kombination av rådgivning och behandlingar, beroende på behov och önskemål.

Våra behandlingar innebär att vi tar hand om dig och dina behov, och anpassar teknik och produkter efter önskad effekt. Vi utför Ansiktsbehandlingar, Aromamassage, Lymfdränage enligt Dr. Vodder samt funktionella kroppstekniker. Ofta i kombination med varandra och tillsammans med ett kortare eller längre cochande samtal.

Hur du bokar

För enkla bokningar rekommenderar vi att du använder bokningstjänsten Boka Direkt.
När du bestämt dig för att du vill komma till oss på Turkos för att göra en mera omfattande behandling bokar vi en tid personligen. Då är du välkommen att komma in i vår butik, eller att höra av dig på mejl eller telefon. Vi tar då emot din berättelse och din önskan, och din tanke om hur många tillfällen och hur ofta du vill träffa vår terapeut. Vi noterar så dina kontaktuppgifter och bestämmer vilken terapeut som är mest lämplig att ta hand om dig. Din terapeut kommer sedan att göra ett förslag till behandlingsplan och kontakta dig om förslag på tid.

Egenvård

Det finns mycket man kan åstadkomma på egen hand med lite stöd och goda råd kopplat till bra produkter. Vi rekommenderar att du använder våra tjänster här på sidan som stöd och vägledning till att ta de första stegen mot ett rikare liv redan i dag. Läs mer under respektive tema, sök i Kunskapsbanken och prova att beställa hem något av våra handplockade startpaket i vår webshop!