Turkos hjälper klienter på en hållbar väg mot ett ökat välbefinnande, och våra terapeuttjänster är mycket uppskattade och eftertraktade. För att möta efterfrågan och korta ned väntelistan expanderar vi nu genom att vi anställer fler manuella terapeuter. En ytterligare tanke med expansionen är att vi vill tillföra fler behandlingsmetoder till vår förmåga. I första hand söker vi terapeuter med kompetens inom något av följande områden; Manuellt Lymfdränage (Dr. Vodder), Rosenterapi, Taktil Massage, Osteopat, Hudterapi eller liknande.

Vi lägger stor vikt vid gedigna grundkunskaper, och därför ser vi en Basmedicinsk grundutbildning eller motsvarande som en förutsättning. Tjänsterna är på deltid (ca 40–80 %) och innebär även en komponent av säljande, både av sina egna tjänster samt tider till kollegor och lämpliga produkter för egenvård för bästa resultat.

Allra störst vikt lägger vi vid de personliga egenskaperna. De är avgörande för trivsel och samarbete i arbetslaget, för bemötande och omhändertagandet av klienterna och inte minst för den egna trivseln och hållbarheten i arbetet. Det är viktigt att ha en god självkännedom, att vara genuint intresserad av andra människor och om hälsa/ välmående, samt att ha en kunskapstörst och vilja till utveckling. Några av de egenskaper som passar här hos oss är idealistisk, empatisk, jordnära, mjuk, inkännande, positiv, stabil, trygg m.m. En grundförutsättning för att arbeta på Turkos är att man delar våra värderingar och vår filosofi och att man strävar efter att tillämpa, utveckla och sprida turkosmetodens holistiska syn på hudvård, hälsa, välmående och livsstil.

Turkos AB har en mission att hjälpa människor att få ett rikare liv genom hälsa, hudvård, skönhet och livsstil. Våra klienter finns i i Jämtland och övriga landet, och består av både män och kvinnor i alla åldrar. Vi har en klinik i Östersund där vi tar emot klienter för behandlingar och konsultationer enligt turkosmetoden inom hudvård och hälsa/ välmående. Konsultationer ges också på distans till klienter i hela landet. Vi har även en tillhörande butik samt en webshop med omsorgsfullt utvald ekologisk hudvård, kosmetika, vardagshygien och kosttillskott. Som komplement har vi en spridning av kunskap genom utbildningar, kurser, föreläsningar mm samt genom inspelningar och text för spridning i media.

Turkosmetoden innebär att vi har en holistisk syn på välmående och livsstil, med en insikt om att huden, kroppen, tankar och sinnestillstånd, omgivningen och hela vår livsstil hänger samman och påverkar varandra. Vi integrerar flera olika metoder i våra behandlingar för att finna bästa vägen mot ett ökat välmående.

 

Arbetstider, tjänstgöringsgrad och lön enligt överenskommelse.

För information om Turkos och tjänsterna, kontakta oss på info@turkos.se eller 063-122313 eller besök oss i butiken på Köpmangatan 34 i Östersund.

Vi ser fram emot att få din ansökan! Bifoga gärna bild på dig själv. Mejla din ansökan till: info@turkos.se

Sista ansökningsdatum: 2018-05-06

 

Platsannons, PDF för utskrift

Platsannons, PDF för utskrift