Hej!

Det har kommit lite nya bloggar 🙂 min fina vän Jeanette startat denna blogg, det är  om en bastubadares reflektioner på stort och smått och inte minst smarriga raw food recept. Dessa chokladbollar är gudomligt goda! Tyvärr hinner jag knappt följa med någon blogg, men jag försöker titta in ibland och då har det alltid hänt massvis med grejor 🙂

Underbara Clara är en mysig blogg- älskar hennes bilder. Det känns lite  som att hälsa på hos en vän. Precis som när ni skriver till mig <3 Mysigt! Tyckte att det var så roligt att hon skrivit i Daisy om grön skönhet. Bilden är lånad från Clara. Roligt att se att hon också gillar Pivione <3 Den ger mig lite vårkänslor.  

Hannah på Naturligt Snygg tog upp något viktigt här att det nästan alltid står i en text som försöker vara objektiv att det naturliga också kan vara farligt. Självklart är det så att det som har effekt också kan ha en biverkan.  Det brukar dock inte tas upp på samma sätt med den konventionella.  Precis lika lite som jag vill äta petrokemisk mat, lite lite vill jag smörja in mig med petrokemiska ämnen på min hud (kroppens största organ).

Kramar <3