Vill du arbeta på Årets Salong? Vill du vara med och hjälpa dina medmänniskor till ett rikare liv och ökat välmående? Vill du arbeta holistiskt med inre och yttre hudvård och hälsa på ett hållbart sätt? Vill du ta med dina kunskaper och förmågor för att göra Turkos ännu bättre? Kort sagt – vill du arbeta med oss på Turkos? Då tycker vi att du ska söka någon av de här två tjänsterna Hudvårdsterapeut och Kroppsterapeut! Ansökan är öppen fram till och med den 4e mars 2019.

Turkos mission är att hjälpa klienter på en hållbar väg mot ett ökat välmående genom hudvård och hälsa. Ett tecken på att det är uppskattat är att Turkos utnämndes till Årets Salong i Sverige vid Stockholm Beauty Week 2018. För att kunna möta efterfrågan och nå ut till fler klienter expanderar vi nu genom att vi anställer fler terapeuter.

Hudvårdsterapeut till Turkos Östersund

Nu söker vi en Hudvårdsterapeut eller Hudterapeut med passion för att hjälpa människor till en bättre hudhälsa genom ekologisk hudvård.

Beskrivning av tjänsten Hudvårdsterapeut

Tjänsten som Hudvårdsterapeut är på deltid (ca 40–80 %) och arbetsuppgiften är i första hand att ta emot klienter för att ge behandlingar (ansiktsbehandlingar, hudvårdsbehandlingar, kroppsmassage, sminkning m.m.).
Tjänsten bygger på att terapeuten aktivt arbetar med att planera och boka in sina egna behandlingstider. En viktig komponent i tjänsten är rekommendation av lämpliga produkter till klienter för egenvård för bästa resultat. I övrigt ingår butiksförsäljning och allmänna sysslor som underlättar det dagliga arbetet.

Utbildningsprofil

Vi lägger stor vikt vid gedigna grundkunskaper, och därför ser vi en Basmedicinsk grundutbildning eller motsvarande som starkt meriterande. Vår ambition är att tillföra fler behandlingsmetoder till vår förmåga, och därför är det extra meriterande med kompetens inom något av följande områden; Manuellt Lymfdränage (Dr. Vodder), Kroppsmassage, Rosenterapi, Taktil Massage eller liknande.


Kroppsterapeut till Turkos Östersund

Nu söker vi en Kroppsterapeut eller Massageterapeut med passion för att hjälpa människor till ett ökat välmående genom en mera välbalanserad kropp.

Beskrivning av tjänsten Kroppsterapeut

Tjänsten som Kroppsterapeut är på deltid (ca 40–80 %) och arbetsuppgiften är i första hand att ta emot klienter för att ge behandlingar (massage, kroppsbehandling m.m.). Tjänsten bygger på att terapeuten aktivt arbetar med att planera och boka in sina egna behandlingstider. En viktig komponent i tjänsten är rekommendation av lämpliga produkter till klienter för egenvård för bästa resultat. I övrigt ingår butiksförsäljning och allmänna sysslor som underlättar det dagliga arbetet.

Utbildningsprofil

Vi lägger stor vikt vid gedigna grundkunskaper, och därför ser vi en Basmedicinsk grundutbildning eller motsvarande som starkt meriterande. Vår ambition är att tillföra fler behandlingsmetoder till vår förmåga, och därför är det extra meriterande med kompetens inom något av följande områden; Hudvård, Aromamassage, Manuellt Lymfdränage (Dr. Vodder), Rosenterapi, Taktil Massage eller liknande.


Gemensamt för båda tjänsterna Hudvårdsterapeut och Kroppsterapeut

De personliga egenskaperna är avgörande för trivsel och samarbete i arbetslaget, för ett gott bemötande och omhändertagande av klienterna och inte minst för den egna arbetsglädjen och hållbarheten i arbetet. I arbetet som terapeut möter man och tar hand om klienter på ett djupt personligt plan. Det fordras en balans mellan personlig integritet och empati för att kunna arbeta hållbart med att hjälpa andra människor. Därför är det viktigt att terapeuten har en god självkännedom som ger stabilitet och trygghet för egen del och till klienten.

Här på Turkos delar vi passionen för hälsa, hudvård och välmående, samt en kunskapstörst och en vilja till utveckling. En grundförutsättning för att arbeta på Turkos är att man delar våra värderingar och att man strävar efter att tillämpa, utveckla och sprida turkosmetodens holistiska syn på inre och yttre hudvård, hälsa, välmående och livsstil.

Om Turkos

Turkos AB har en mission att hjälpa människor att få ett rikare liv genom hälsa, hudvård, skönhet och livsstil. Våra klienter finns i Jämtland och övriga landet, och de är både män och kvinnor i alla åldrar. Vi har en klinik i Östersund där vi tar emot klienter för behandlingar och konsultationer enligt turkosmetoden inom hudvård och hälsa/ välmående. Konsultationer ges också på distans till klienter i hela landet. Vi har även en tillhörande butik samt en webshop med omsorgsfullt utvalt sortiment med hudvård, smink, parfym, vardagshygien och kosttillskott. Som komplement har vi spridning av kunskap genom utbildningar, kurser, föreläsningar m.m. samt genom inspelningar och text för spridning i media.

Turkosmetoden

Turkosmetoden innebär att vi har en holistisk syn på välmående och livsstil, med en insikt om att huden, kroppen, tankar och sinnestillstånd, omgivningen och hela vår livsstil hänger samman och påverkar varandra. Vi integrerar flera olika metoder i våra behandlingar för att finna bästa vägen mot ett ökat välmående. En nyckel till att ge ökat välmående är att stärka klientens motivation att förbättra sina förutsättningar till en hållbart hälsosam livsstil.

Övrigt om tjänsterna

Arbetstider, tjänstgöringsgrad och lön enligt överenskommelse.

Välkommen att kontakta oss för ytterligare information om Turkos och om tjänsterna!

Ansökan

Din ansökan bör innehålla en presentation av dig själv samt en förteckning över utbildningar, arbetslivserfarenhet och övriga meriter. Bifoga gärna bild på dig själv.

Sista ansökningsdatum: 2019-03-04

Vi ser fram emot att få din ansökan! Gärna på mejl info@turkos.se

Här kan du ladda ned en utskriftsvänlig PDF av platsannonserna till tjänsterna:

Platsannons Hudvårdsterapeut, Turkos AB Östersund, februari 2019

Platsannons Kroppsterapeut, Turkos AB Östersund, februari 2019