Hej!

Hoppas att ni har det bra i höstmörkret! Blev lite sol igår så jag passade på att ta min tupplur i hängmattan med mössa och sovsäck. Nu är det dessutom bevisat hur pass bra det är, läs här Fick ett litet besök av en talgoxe, som kom flera gånger och satte sig vid huvudändan och tittade på mig. Mysigt . Ett härligt sätt till rekreation 🙂

Och det var precis vad jag behövde. Jag har precis avslutat en 12 dagar på raden period. Vad har jag då gjort, förutom varit på Turkos? Jo,  jag gick en vidareutbildning i Dr Vodder Lymfdränage massage. En helt fantastisk metod och jag har förmånen att få gå för underbara  MajBritt Gustafsson, som är en Internationellt skolad lärare och en av Sveriges främsta utövare. Det som gjorde det ändå mer speciellt är att jag träffade henne redan 1986-87 då jag gjorde min praktik hos henne. Hon är en varmhjärtat, klok kvinna med stor visdom.

Manuellt lymfdränage (MLD) grundades av Dr Emil Vodder och hans fru Estrid Vodder 1930 i Franrike. Det är en teknik som idag används på många Europeiska sjukhus och kliniker. Det är en mjuk metod som påverkar lymfan som är ett av våra viktigaste system. Väldigt bra vid svullenhet, ödem, akne,bihåleinflammation, smärttillstånd  mm.

Läs gärna mer här.

Jag hinner inte riktigt med att svara på alla mail, men försöker så gott jag kan!

Önskar er alla en ny härlig vecka!

Solstrålar och kramar