Gabriela har brutit handleden och är sjukskriven till den 28/6. Vi andra jobbar som vanligt för att ge dig av vår kunskap och omtanke, men räkna med extra väntetid. Här är vad som gäller under tiden:

Alla bokningar hos Gabriela ställs in. Berörda klienter kommer att kontaktas av terapeuten Helene med erbjudande om tid hos henne.

Klienter som redan har en bokning hos Helene berörs inte, de bokningarna ligger kvar.

Vi tar givetvis gärna emot alla som önskar komma till oss! För att kunna göra en rättvis fördelning av tillgängliga tider har vi just nu inte bokningen tillgänglig på BokaDirekt. Kontakta oss så ordnar vi en tid till dig! Mejla ditt önskemål till info@turkos.se eller ring 063-122313

När vi nu en tid har 1 terapeut och inte 2 så har vi lite längre väntetid på nya rådgivningar och behandlingar. Vi gör vad vi kan för att kunna ta hand om alla som önskar och behöver vår hjälp. Tack för ert tålamod!

Alla mejl till Gabriela går vidare till butik/ reception på adressen info@turkos.se där Mats svarar på produktfrågor och tar emot beställningar på varor och önskemål om bokningar av behandlingar och rådgivningar.

Butik och webbshop är öppen och levererar som vanligt. Tack för att du stöttar och handlar hos oss – det betyder allt för oss! Du är varmt och hjärtligt välkommen till Turkos!