Här är en liten del av fortsätningen. Lillkillen mår bättre i huden, fortfarande lite känslig för kyla. Men nu går vi ju mot varmare tider! Msm svavel är ett pulver som ni kan hitta på hälsokosten. Kram Gabriela

”Hej Gabriela

(Det är jag som mailat dig en massa om min sons hud, som du hjälpte så bra med dina goda råd!)

Kommer du få in vetegroddsolja i din butik snart igen? Jag är nyfiken på den och undrar om den går att använda runt ögonen istället för ögoncreme? Jag är 34 år och känslig runt ögonen. Det kan lätt börja klia och jag har haft en långdragen ögoninfektion senaste månaden. Har kontaklinser men det borde väl gå att ha en olja runt ögonen ändå utan att det kommer in i ögat och på linsen? Jag tänkte att vetegroddsoljan kanske är ett bra alternativ då den känns enkel och ren…

Jag skulle även prova att ha den som ansiktscreme i så fall. Om du har vetegroddsolja på ingång och du tror det skulle kunna passa mig så hör av dig! Då kan jag passa på att beställa avocadoolja till sonen också.

Ha en fin dag!

Varma hälsningar <3″

Hej <3,

Självklart minns jag dig och din son <3 Tack så hjärtligt för dina ord.

Jag hoppas på att få hem vetegroddsoljan snart. Vet att den håller på att packas i Spanien nu, men ej hunnit skickats. Så jag skulle tro 2 veckor… , förhoppningsvis tidigare men det är ändå spanjorer 😉 (skickdes för ett tag sedan och vetegroddsoljan är hemma)

Vetegroddsoljan är utmärkt att använda runt ögonen! Det behövs väldigt, väldigt lite runt ögat. Vetegroddsoljan är underbar på kråksparkar då den är rik på e-vitamin och lecitin. Dessutom så är den ljuvlig för en känslig hud.

Ska försöka komma ihåg att hålla dig uppdaterad då när den anländer. Räcker avokado oljan en liten stund till?

 Varma hälsningar, Gabriela

p.s Jag brukar badda ett krm msm svavel när lite ljummet vatten när ögat är irriterat.