gabriela-i-radgivningHej Gabriela

Jag vill börja med att säga att jag älskar att följa er blogg och jag har försökt under det senaste året att gå över till mer naturliga produkter, både när det gäller hudvård och det vi äter =) och din blogg har varit en bra vägledning för mig.

Jag är intresserad av en del produkter i er webbshop. Bland annat whitening facial extrakt från Alqvimia. Jag har en ”blandhy”. Jag har lätt för att få finnar/acne och jag är också torr i huden. Jag har lätt för att få pigmentfläckar där finnarna/acnen har suttit även om jag inte ”pillar” på dessa. Jag vill använda produkter som jämnar ut hudtonen, bleker bort pigmentfläckarna, utan att använda för starka produkter. Då tänkte jag att whitening facial extrakt från Alqvimia kan vara bra. Jag undrar vilka mer produkter jag behöver tillsammans med den, dels för att uppnå bäst resultat men också skydda huden eftersom den kanske ”bleker” huden och då behöver man skydda den???

Tack på förhand, hälsningar Daniella

Hej Daniella

Tack så hjärtligt för din varma uppskattning <3

Det låter som White Light är helt perfekt för din hud i detta läge! Du kan behöva en dagkräm också då vintern och torrare väder snart är här. (Vi fick faktiskt första snön i veckan!). På din beskrivning av din hud så skulle antingen Alqvimias sensitive elixir vara bra eller också Nvey Ecos Delicat för känslig hud. (Som ansiktsvatten, skulle antingen Alqvimias Orangeblossom eller Nvey Ecos Delicat vara bäst).

Sedan så bör du ha en foundation under dagen. Vi brukar säga att Nvey Ecos foundation är en del av hudvården. Här beskriver jag lite kort skillnaden mellan dem:

Nvey Eco fluid foundation, en mjuk vattenbaserad foundation som är semitäckande. Ger en lite pudrig finish. Passar alla hud typer. Uppskattas både de med en hud i balans och de med en fetare och blankare hud.

Nvey Eco BB cream, en mjuk lätt täckande foundation. Passar för alla, från den känsliga, normal till torra huden och för dom som vill bara ha lätt täckning. Perfekt för dem som har så torr hud att den krackelerat lite.

Nvey Eco Cream de luxe, den kan du få så skir och mjuk eller så täckande du vill. Titta gärna på videon där jag visar hur den kan användas. Du kan bygga på täckningen så att det ser naturligt ut genom att först ta ett lager creme de luxe och sedan pudra och sedan ett tunt lager till. //www.youtube.com/watch?v=FHQKjAHFWH0   Här rekommenderar jag verkligen Nvey Ecos foundation pensel. Den innehåller inget vatten utan vårdande oljor och naturliga pigment. Så full snöstorm eller hällregn är inget problem. Den ger det bästa skyddet i solen då den täcker mer. Så det är denna jag tror passar bäst för din hud just nu.

Jag tror det är många som känner igen sig i din frågeställning, så jag tänkte lägga upp den på bloggen. Visst känns det ok?

Kram Gabriela

p.s Daniella godkände att jag lade upp inlägget här och hälsade så gott till hela team Turkos 🙂